Itt a piros, hol a piros - Gondolatolvasás kártyával
Címlap / Showbiznisz / Itt a piros, hol a piros - Gondolatolvasás kártyával

Itt a piros, hol a piros - Gondolatolvasás kártyával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Próbáltad már valakinek a gondoltatát kitalálni? Nem egyszerű az biztos. Mi most mégis megpróbáljuk, persze csak és kizárólag kártyával. Elő hát a paklival, és kezdődjék a móka. Indul az Itt a piros, hol a piros. 

Helyezkedjünk hát, kényelembe és trükközünk egy kicsit. A mutatványhoz szükség van egy 32 lapos magyar kártyacsomagra és egy játszótársra. Kérjük meg a társunkat, hogy gondoljon egy lapra a pakliból. Ha kiválasztott gondolatban egy lapot, akkor most keverje össze a csomagot és adja oda. Levesszük a felső nyolc lapot, megkérdezzünk a társunkat, hogy közte van-e választott kártya. Ha nincs, akkor jöhet a következő nyolc lap. Ha valamelyik nyolcnál azt mondja, hogy ott van a kiválasztott kártya, akkor ott megállunk és azzal a nyolc lappal folytatjuk tovább a mutatványt. Vegyünk négy lapot a jobb kezünkbe, és vegyünk négy lapot a bal kezünkbe. Most kérdezzük meg a partnerünktől, hogy melyik kezünkbe látja azt a bizonyos kártyát. Miután megmondta, hogy melyikbe, a lapokat hátoldallal felfelé visszavesszük a bal és a jobb kezünkbe, úgy, ahogy eredetileg volt. Ha játszótársunk mondjuk a jobban látta a választott lapot, akkor a jobb kezünk hüvelykujjával egyet lecsúsztatunk az asztalra, majd erre következik egy másik lap a balból. Tehát egyet jobbról egyet balról, addig, amíg az összes lap nem kerül az asztalra. Ha eddig tudtat követni a mutatványt, akkor még tartogass egy kis energiát, mert még nincs vége.

A lényeg még csak most következik. Az egy csomóba lévő nyolc lapot most felvesszük, és ismét négy-négy lapot veszünk a jobb és bal kezünkbe. Most megint feltesszük a kérdést, hogy melyik kezünkbe látja a néző az ő választott kártyáját. Ezután megint abból a kezünkből amiben a lap volt, lecsúsztatunk egyet az asztalra, majd a másik kezünkből is egyet és így tovább. Itt most megismétlődik az egyet erről az oldalról egyet a másik oldalról című dolog, amit már az elején is csináltunk. Ezt a folyamatot háromszor kell megismételni, mert ha jó vagy egy kicsit matekból, akkor könnyedén kikövetkeztetheted, hogy a választott lap így alulról a harmadik, vagyis felülről a hatodik lap lesz.
Ez egy kicsit logikai trükk, éppen ezért vigyázni kell arra, hogy minden egyes mozzanatot szabályosan betartsunk, hiszen csak és kizárólag így sikerülhet tökéletesen a mutatvány.
Tudod, csak gyakorlás kérdése az egész. Előbb vagy utóbb már te is rutinból fogod elkápráztatni ezzel a mutatvánnyal a barátokat.

Na, milyen volt belelátni más gondolatába? Szórakoztató igaz?

Forrás: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kgc/0/12186/1
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x