Showbiznisz - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Showbiznisz
 Brad Pitt támogatja a melegházasság melletti kampányt

Adományozásra szólította fel az amerikaiakat Brad Pritt amerikai színész az azonos neműek házasságának támogatására, és maga is felajánlott erre a célra 100 ezer dollárt.


Pindroch Csaba: minden alapja az alkalmazkodás!

A színházlátogatók örömére az éppen 100 éves Játékszín újra megnyitja kapuit - méghozzá Pest első magánszínházaként! Az első bemutató pedig nem más lesz, mint Pindroch Csaba és Verebes Linda produkciója, a Mr. és Mrs.


Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Gáspár Győzőéket

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Gáspár Győző valóságshow-szereplőt és feleségét adócsalásért első fokon a Salgótarjáni Városi Bíróság.


Paul McCartney: Yoko Ono nem hibáztatható a Beatles feloszlásáért

Nem volt felelős Yoko Ono a Beatles feloszlásáért - jelentette ki Paul McCartney egy tévéinterjúban a BBC News híradása szerint.


James Bond

James Bondnak, őfelsége leghíresebb filmbeli titkosügynökének világa ugyan semmiben sem hasonlít az MI6 valódi ügynökeinek mindennapjaihoz, de a titkosszolgálatosok is szívesen nézik a Bond-filmeket.


Schwarzeneggerrel folytatódik a Conan-legenda

Arnold Schwarzenegger szereplésével folytatódik a Conan-legenda: a filmsztár a Universal Pictures The Legend of Conan című filmjében 2014-ben lesz látható a mozikban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x