Meglepetés koncertet ad Párizsban a Rolling Stones
Címlap / Showbiznisz / Meglepetés koncertet ad Párizsban a Rolling Stones

Meglepetés koncertet ad Párizsban a Rolling Stones

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Meglepetéskoncertet ad csütörtök este Párizsban a Rolling Stones, amelyre a délelőtt meghirdetett 350 jegyet - alig 15 euróért - néhány perc alatt elkapkodták. 

Az interneten szerdán terjedt el az a hír, hogy a Rolling Stones csütörtökön egy kis párizsi klubban, a 700 férőhelyes Trabendóban, hétfőn pedig egy zártkörű rendezvényen a Théatre Mogador nevű szórakozóhelyen ad koncertet. A hírt csütörtök reggel maguk a zenészek erősítették meg a Twitteren. "A Rolling Stones egy rövid koncertet ad bemelegítésként ma este, október 25-én, csütörtökön Párizsban" - írta az együttes a mikroblogon.

A bejegyzés megjelenését követően hatalmas sor alakult ki a Champs Elysées sugárút Virgin Megastore üzlete előtt, ahol a jegyeket árusították, alig 15 euróért. Egy személy összesen két, névre szóló jegyet vehetett. A hatalmasra duzzadt tömeg miatt az árusítást az eredetileg meghirdetett 12 óra helyett 10 órakor megkezdték és néhány perc alatt mind a 350 hely elkelt. 

A párizsi meglepetéskoncertet eredetileg csütörtök reggel akarta a Rolling Stones hivatalosan bejelenteni, de miután a hír szerdán kiszivárgott, az első rajongók már éjfélkor megjelentek a jegyeket árusító üzlet előtt, a hajnali órákban pedig már csoportosan érkeztek az emberek. A Virgin Megastore azt közölte, hogy hétfőn értesült arról, hogy náluk fogják a jegyeket árusítani. Az érkezők lemoshatatlan filctollal sorszámot kaptak a kezükre, később azzal mehettek a pénztárba. Többen közülük könnyes szemekkel mondták el a France 2 közszolgálati televízió híradójában, hogy ötven éve várnak a pillanatra, hogy élőben hallhassák Mick Jaggert énekelni.


A 2007-ben a Stade de France-ban adott megakoncert után a Rolling Stones most lép fel először Franciaországban. A klubkoncertet és a hétfői magánrendezvényt a novemberi londoni és a decemberi amerikai jubileumi fellépés főpróbájának és a francia rajongónak tartogatott ajándéknak szánja a legendás együttes.

Mick Jagger október 15-én jelentette be, hogy két-két koncertet ad Londonban és Newarkban a félévszázados jubileumát ünneplő Rolling Stones. A londoni koncertekre november 25-én és 29-én kerül sor az O2 Arénában, a tengeren túl pedig december 13-án és 15-én lép fel a legendás banda a newarki Prudential Centerben. Azokra viszont több száz euróba kerülnek a jegyek.

A zenekar 2005 és 2007 között volt legutóbb világkörüli koncertsorozaton, a The Bigger Bang Touron, amely 32 országot - köztük 2007 júliusában Magyarországot - érintett és mintegy 4,5 millió ember váltott rá jegyet, ezzel a világ második legnagyobb bevételt hozó koncertsorozatává vált, csak a U2 360 Tourja előzte meg. Akkor azt mondták, nem lesz több világkörüli turné. Az ötvenéves jubileumra a Stones frissen új albumot is megjelentet, a GRRR! című, régi slágereket és egy új számot tartalmazó lemez november 12-étől lesz elérhető.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x