HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-19
SZAKÉRTŐK
Fürjes Orsolya
biosminkes
Fürjes Orsolya, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa vagyok
Olyan nőknek, vállalkozónőknek segítek a szépségüket biosminkkel kiemelni, akik tudatosan kerülik a méreganyagokat, akár mert korábban allergiásak lettek a kozmetikumaikra.

 A smink világába 11 évesen csöppentem, amikor táncfellépés előtt fél órával a tanár kijelentette, hogy „akin nincs smink, nem léphet fel!” A többiek feldobálták rám, kinek mije volt, de belenézve a tükörben egy bohócot láttam, tudtam, hogy nem stimmel valami.

Először autodidakta módon kezdtem az újságokat bújni, hiába kerültem a divat világába tervezőként, az iskola elvégzése után tudtam, hogy ez csak egy mellék ág. Számtalanszor küzdöttem egy-egy táncos buli, fellépés után nagyon durva pattanásokkal, égő, fájdalmas bőrrel, kiütésekkel, vörös, duzzadt könnyező szemmel. Ezek allergiás reakciók, de nem tudtam, hogy azok. Aztán véletlenül megtudtam, hogy a kozmetikumokban milyen sok mérgező, káros anyag van, mint például a kőolajszármazékok, parabének, szintetikus parfümök. Akkor „hobbi bio” lettem, csak úgy, a magam kedvéért lecseréltem mindent. Már ekkor észre vettem, hogy milyen sokat javult a bőröm állapota. Akkor már tudtam, hogy a korábbi állapot nem volt normális.

Egyedül a sminkekkel nem boldogultam. Egyszerűen nem találtam alternatívát.
Amikor a sminkes vizsgámat csináltam hagyományos, profi termékekkel, már fel sem vettem, hogy totálisan vörös és bedagadt a kezem. Úgy gondoltam, csak én vagyok ilyen defektes. Akkor azonban már annál inkább megszólalt bennem a vészcsengő, mikor az egyik modellem kis híján anafilaxiás sokkot kapott. Az egész arca bevörösödött, felduzzadt, és nehezen kapott levegőt…

Én ezen a ponton mondtam azt, hogy soha többet mérgező sminket senkinek! Azóta tudatosan, csak és kizárólag biosminket használok, nem véletlenül lettem az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese.
Szakértőként találkozhattál már velem a Divat&Marketing című újságban, a FEM3 Caféban, az RTL Klub Trend magazin műsorában, a Duna Tv Balatoni nyár című műsorában, az MTV Kék bolygó műsorában.

Hogy miben tudok segíteni?
Eligazodni a tested és kozmetikumok közötti kényes egyensúlyban. Nem egyszerűen egy sminkes vagyok, hanem odafigyelek minden rezgésedre, bőrproblémádra, a színeire, a lelkedre, arra, hogy szépítsem a bőröd és megtanítsalak arra, hogyan válj te is tudatosabbá, hogy ne a reklámoknak higgy, hanem bízz önmagadban és a tudásodban. Megtanítalak magabiztosan ellavírozni a polcok között, hogy olyan terméket válassz magadnak, amivel táplálod a bőrödet, ahelyett, hogy tönkre tennéd. Egységben látlak, nem csak a sminkedet, hanem a komplett öltözékedet. Korábbi divattervezői tanulmányaim alatt rengeteget figyeltem meg kinek mi áll jól, így közösen megtalálhatjuk a stílusodat is.

 5 tuti tipp a vámpírszem effektus elkerülésére

Ugye ismerős az az érzés, amikor a szemed vérvörös és bárki kikiálthatna a következő vámpírnak. Nos én nagyon...


5 dolog, amivel menyasszonyként tönkreteheted a sminkedet a nagy napon

Amikor megkérte a párod a kezedet, akkor biztosan úsztál a rózsaszín felhőben. Majd eszedbe jutott, hogy hoppá, meg...


Az 5 legnagyobb bűn, amit nyáron a bőröd ellen elkövethetsz

Nyáron hódolunk a bűnös élvezeteknek. Fagylalt orgiák, napozás istennők, alkoholba torkolló lágy esti bulizások,...


5 tipp, hogyan válassz jól biosminket magadnak

Folyton hallod, hogy a kozmetikumokban mérgező káros anyagok vannak, de nem tudod mi alapján válassz? Nem igazodsz el...


Mit tegyünk, ha nagyon kiszáradt a kezünk? Mire jó a propoliszos kézkrém? Leteszteltük!

Volt már cserepes a bőröd az ujjaid között? Na és sebes a körömágybőröd? Neked is bereped télen a kézfejed?...


Natúr kozmetikumok? Teszteltük!

Érezted már egy krém után, hogy ragacsos, nehezen felszívódó? Vált már pattanásossá, sebessé, duzzadttá, égő...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!


titkosrandi fej
 
Edi
Edi
 
 


éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


x