HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23
Címlap / Szépség-Egészség / Mit jósol a kártya az új esztendőre?

Mit jósol a kártya az új esztendőre?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23

A jövőt leíró jóslatok évezredek óta közkedveltek az emberiség történetében. Nem csak szórakozást és derűt hozhatnak, hanem figyelemre is intik az ember gyermekét, és segítik személyét abban, hogy átértékelje élete folyását. Rendszerezünk és eltöprengünk, felvidulunk vagy megijedünk, de mindenképpen mély érzelmi hatást vált ki.  

 

Jeles napok jóslatai
A jóslatok lehetnek teljesen egyediek, egy-egy probléma, kellemetlen helyzet végett vizsgált jövőképek, máskor azonban szokás szinten az adott jeles naphoz kapcsolódnak.

Újévi jóslatok
Nevezetesebbek ezek közül az újévi, illetve azt megelőzően a Luca napi jóslatok. Luca napján a 13 féle fából készült székre állva megpillanthatók a gonosz szellemek, és védelmet is nyújtanak boszorkányok ellen. Ezen a napon egyfajta hagyományos látnoki képességgel megáldott az emberek java része, beleérző képességünk tetőfokára hág, a jóslatok is pontosabbak. Jellegzetes a természeti újévhez, a Halottak Napjához kapcsolódó jövendölés is, ami a természeti új évre ígér jót-rosszat, s a jóslatot mondót ekkor munkájában a két világ közötti kapu kinyílása, a határvonalak elhalványodása segíti, a legsötétebb éjjelen. További különleges alkalmak az életkör jóslás, egy adott évre, születésnaptól-születésnapig terjedően, vagy a május eleje, illetve nyár középi, ifjú házasokat érintő jóslatok. (Ilyenre bejelentkezhet tanácsadónknál is)

A naptári év végén, új esztendő kezdetén az emberekben, az emberek szívében, és kollektív tudati rétegeikben megtalálható hagyományok egyszerre, mintha csak valami varázsütésre történne aktivizálódnak.

Jellegzetesek az újévhez kapcsolódó babonák, így pl., hogy amit éjfél után, az új esztendőben először teszel, azt cselekszed majd egész évben.

Az ifjú párok ilyenkor csókot váltanak, kicsi és nagy vidám, és dőzsöl, hogy az új esztendő is ennek jegyében teljen.

Az új esztendő első napján célszerű kívánni, mert ez a varázsos erő, különösen - ami az égiek támogatását illeti, amíg a Bak jegyében halad a Nap - a karrier és hivatás terén segíti utunkat, megfogan és új, áhított gyermekként növekszik fel életünkben, az új esztendőben.

Az új esztendőben szokásos személyre szóló jóslatot is mondatnunk, érzelmi életre, családra, egészségre, anyagi helyzetre, vagy akár spirituális utunkra vonatkozóan egyaránt! A legtöbb esetben egy-egy személy, egy-egy külön kozmosz, pezsgő élet, oly mély és végtelen, hogy az új esztendő lenyomatainak boncolgatása akár hosszú órákat is igénybe vehet!

Magyarországnak az Új Esztendőre a következőket ígérik a láthatatlan erők:
A jóslat először is arra figyelmeztet,
* nehéz idők következnek, érzelmileg ingatag, labilis, gazdaságilag is kihívásokkal teli esztendő jő.
* Visszahúzódásra, hátsó, belső lelki és otthonunk körüli munkálkodásra, láthatatlan gyarapodásra és erőgyűjtésre szólít fel ez a kártya,
* arra, hogy készüljünk fel a fagyos téli időre, ami akár egy esztendőn át tarthat és belátással tűrjük a gondokat, tervezzünk a mélyben, a biztonságos otthonban.
* Kitartóan, hűséggel kell várni az időt. A kinyílásnak még nem jött el az ideje, mosollyal arcunkon kell együttes erővel, összefogva előkészíteni az új esztendő, egy új élet terveit.
* A visszavonulást, befelé fordulást derűvel szemléld!
A kártyák a továbbiakban összefogásra, emberek közötti hidakra mutatnak rá, valamint arra, hogy ezt egy érzelmi-emberi egységen túl, másoktól függetlenül, töretlen munkával kell elérni.
A türelmes és belátó viselkedés, a megfontolt cselekvés feltörekvést, jólétet ígér! Hazánk stabilizálódása, a családokban, így szép lassan az egyén életében is örömet hoz.

Gyönyörű, Vidám Új Esztendőt kívánok!

Kérdezzen a cikk szerzőjétől: Fodor Kata
 

2007 a számmiszikus jóslatai szerint hónapról hónapra
RendezvénynaptárCikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4397 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x