Intim piercing
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Intim piercing

Intim piercing

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Az ember alapvetően telhetetlen lény. Ha nem így lenne, akkor megelégedne azzal, amije van és nem akarna állandóan szépíteni rajta. Így aztán mindent elkövetünk, hogy jobb színben mutassuk magukat, mint a valóság. Festjük az arcunkat, a hajunkat, ékszerekkel aggatjuk tele a testünket, ami nem minden esetben a kivagyiságot jelzi, hanem esetleg valamilyen hovatartozást. Mindebből természetesen nem maradhatnak ki az ember intim testrészei sem, még akkor sem, ha fáj. 

 

Rendezvénynaptár
Az ember alapvetően telhetetlen lény. Ha nem így lenne, akkor megelégedne azzal, amije van és nem akarna állandóan szépíteni rajta. Így aztán mindent elkövetünk, hogy jobb színben mutassuk magukat, mint a valóság. Festjük az arcunkat, a hajunkat, ékszerekkel aggatjuk tele a testünket, ami nem minden esetben a kivagyiságot jelzi, hanem esetleg valamilyen hovatartozást. Mindebből természetesen nem maradhatnak ki az ember intim testrészei sem, még akkor sem, ha fáj.

Pedig fáj és nem véletlenül. Eleink férfivé vagy nővé érésük alkalmával - és még számtalan más esetben - mindenféle szertartásokat foganatosítottak, amiket valamilyen külső jeggyel tettek emlékezetessé, mint a körülmetélés, a csikló kimetszése, a test fával, csonttal és egyéb anyagokkal való feldíszítése, hegek, bélyegek beégetése a bőrbe, vagy a tetoválás...

A törzsi és tradicionális testékszerek
Ily módon az illető a csoport teljes jogú tagjává vált, éretté és alkalmassá a családalapításra, a fájdalom eltűrése pedig jelezte, hogy kiérdemelte a többiek tiszteletét. Nem csoda tehát, hogy ezek a "jelek" szexuálisan izgatóvá tették viselőjüket... Azonban minden fokozható, ezért a fát, csontot és más természetes anyagokat a tehetősebbek felcserélték aranyra, amiket drágakövekkel díszítettek. Ezzel eljutottunk a piercing (átszúrás) "aranykorához". Egyiptomban a királynők privilégiuma volt a köldökékszer, az ókori Rómában a férfiasságot jelképezte a mellbimbón átszúrt karika, XIV. Lajos korában a felsőbb osztályok hölgyeinek eleganciáját erősítette a mellékszer, a XX. század elejéig fülbevaló volt szokásos a kézművesek körében.

A robbanás kora: Századunk
Azonban a legnagyobb robbanást ez a század hozta, mint annyi minden másban is. Mindez köszönhető az elképesztően gyors információáramlásnak és azoknak az embereknek, akik szabados életvitelükkel példát mutattak másoknak. Így mára alig meglepő, ha valakit valamilyen piercinggel látunk. Azonban kell valami, ami teljesen személyes és csak annak szól, akivel összetartozunk. Itt jön a képbe az intimpiercing.

Az intim helyek ékszerei
Elképesztő forma- és ötletgazdagság jellemzi, hiszen a fantázia szinte végtelen. Más kérdés, hogy a természet néha korlátok közé szorítja. De az ember csak feszegeti, nem baj, ha fáj, ha kellemetlen, csak különleges legyen. Hogy ez perverzitás? Nem kevésbé, mint a mindennapi szappanopera-nézés, apuka beteges autószépítése, Gézuka hifi- és anyuka takarításmániája, nagypapa pipagyűjteménye, nagymama semmire sem használható festett cserépedényei. Különben is, ha jó volt több ezer éven át, akkor ne most kiáltsunk rá kígyót-békát. Ami pedig az intimpiercing szépségén túli előnyeit illeti, azt mindenkinek a fantáziájára bízom.

Női és férfi uniszex piercingek
Mellgyűrűk és karikák:
Már a római kori légionáriusok viseltek karikákat a mellbimbójukon. Manapság azonban a közvélemény ezt az ékszert nőknél és férfiaknál egyaránt csak erotikus extravaganciaként emlegeti. Egyik igen fontos előnye, hogy a bimbó sokkal érzékenyebbé válik. Persze, elképzelhető komplikáció, főleg a hölgyek körében, pláne szoptatás idején.

Köldökékszerek:
A köldök az egyik legizgalmasabb testrész, amit az ember igyekszik a lehetőségekhez mérten még izgatóbbá tenni egy darabka drágakő, karika vagy gyűrű behelyezésével. Kevesen tudják, hogy sajnos, nem minden ember képes viselni a köldökékszert, hiszen ahány ember, annyi fajta köldök. Vigyázni kell a viselésénél, mert bármilyen kis erő (pl. a nadrág vagy a szoknya övrésze) könnyen kiszakíthatja a helyéről, ami nem kellemes dolog...

Fül-, orr-, száj-, nyelv-, szemöldök- és állpiercingek:
Talán manapság a legnagyobb őrület. Nem is nevezhető igazi partiarcnak, akinek nincs egy pár darab a fülében, az orrában vagy szerte a testén, a legelképzelhetetlenebb helyeken.

Férfiak intimpiercingjei (gyűrűjei):
A szexuális érintkezés - mint valamennyi intim beavatkozás után - itt is veszélyes lehet, ugyanis a fertőzésveszély a többszörösére növekedik.

Prince Albert gyűrű:
Története egészen a viktoriánus időkig nyúlik vissza (XIX sz.). Ekkor jött divatba az az ékszer, ami a húgycső kivezetésétől a fitymaszalagig húzódik. Szinte minden katonának viselnie kellett ezt a karikát, amely öltözéke szerves részét képezte. Az igazi szerepe - a látványon felül -, hogy a társ a lehető leggyorsabban jusson el a csúcsra. Természetesen semmi sem tökéletes, ugyanis az ékszer vizelés közben "csillagszórószerűen" szórja szét a vizeletet, ami néha igen kellemetlen tud lenni... Azonban mégsem szabad túl kis karikát viselnünk, mivel ez rendszerint igen kellemetlen hasogató érzéssel jár együtt. A minimálisan ajánlott átmérő a 25-30 mm.

Ampallang:
Ezt a rudat (pálcát) a makkon átszúrva viselik. A két végére erősített golyók miatt nem tud kiesni a hímvesszőből. Mivel a seb lassan gyógyul, szeretkezéskor a behatolás nem veszélytelen.

Dydoe:
Ez az ékszer két fajta is lehet: karika vagy rúd. Igen speciális helyre ültetik be, ugyanis a makkpermet szúrják át és ezzel azt a hatást érik el, hogy valahányszor áthalad rajta a fityma, a férfit hihetetlen mértékben izgatja.

Oetag:
Hasonló a Prince Albert gyűrűhöz, azonban keresztirányban kerül behelyezésre, mégpedig úgy, hogy a makkot jobbról vagy balról félig átlyukasztják a húgyvezetékig, és ide helyezik be a karikát. A férfiak általában kettőt vagy még többet viselnek ebből az ékszerből. Egy speciális fajtája, amelynél a jobbról és balról érkező gyűrűket egy intimlakkal összezárjuk, s ez megakadályozza a közösülést.

Hafada:
Eme ékszer szülőatyjai az arabok voltak. A herezacskót átlyukasztva, egy gyűrűt helyeznek bele, ami a herét lefelé húzza. Manapság az intimékszer-fanatikusok a lehető legelképzelhetetlenebb formákban helyezik el a herezacskón a "hafadagyűrűt" (pl. több gyűrűt összeláncolnak egymással, amelyeknek nem is feltétlenül kell egy szerszámon elhelyezkednie). Manapság már magát a hímvesszőt is átszúrják a nagyobb szexuális hatásfok érdekében.


Nők imtimpiercingjei (gyűrűjei)
Csiklófityma-gyűrű, csiklógyűrű:
Kis hazánkban is egyre jobban terjedőben van ez a valóban sokak számára izgató és a szexuális fantáziát igen erő-teljesen megmozgatóékszer, amely a csikló vékony borráncot köti össze egy karikával. A két ékszer között csak annyi a különbség, hogy az egyik a női nemi szerv felső, míg a másik az alsó részén helyezkedik el. A gyógyulás viszonylag gyors, kb. 2-3 hét, és a kockázat is igen kicsit. A partner számára igen kellemes hatást tud elérni az állandó súrlódás.

Külső és belső szeméremajak-gyűrű:
Ez az intimékszer a lehető legkockázatmentesebb, és a leggyorsabban gyógyul. Amilyen kicsi, olyan nagy hatást ér el szeretkezés közben, mivel folyamatosan izgatja a péniszt. A nő orgazmusát meghosszabbítja, a férfi pedig gyorsabban jut el a csúcsra. A belső és a külső szeméremajak-gyűrű közti különbség nem más, hogy míg a belső szeméremajkat szúrja át, addig a külső a közvetlen mellette elhelyezkedő érzékeny bőrfelületet. Gyűrűk sokaságát be lehet helyezni a külső szeméremajkakba, akárcsak egy fülbe, szinte teljesen rizikómentesen. Természetesen ehhez is tartoznak kiegészítők, mint pl.: több gyűrűt összefogó karika, intimlakat, láncok...


Természetes anyagból készült intimpiercingek nőknek és férfiaknak
Nád-, fa-, bambuszékszerek:

Természetesen nemcsak fémből lehet piercinget készíteni és viselni. A piercingek ősatyjai, az afrikai bennszülöttek már több évszázaddal ezelőtt viseltek természetben fellehető anyagokból készült ékszereket az orrukban, fülükben, nyakukon és mellbimbójukban. Ezenkívül igen nagy számban voltak még a különböző nyújtó-tágító ékszerek, pl. a fülben, az ajkakon, valamint a szeméremajkakon, aminek köszönhetően a kisajak akár 10 cm-el megnagyobbítható volt. Ez a "divat" még ma is járja... A "feltalálók" két csoportba oszthatók.

Elsőként a csak intimékszert viselő népek sokasága: Mali, Szudán, Szomália és Nigéria egy része. Másodszor a vagina és a teljes testen intimékszereket viselő népek: Elefántcsontpart, Egyiptom, Kenya, Közép-Afrika, Etiópia és Új-Guinea... Mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak Afrikában találhatók meg a piercingek ősi változati, megjegyezném, hogy Amerika őslakosainál és Ázsia egyes népcsoportjainál is igencsak bőséges változatban lelhetők fel a testékszerek.

Forrás: Style Magazin




 
 
[ 28426 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x