Hölgyem! Ön egyszeri és megismételhetetlen! És az autója???...
Címlap / Szépség-Egészség / Hölgyem! Ön egyszeri és megismételhetetlen! És az autója???

Hölgyem! Ön egyszeri és megismételhetetlen! És az autója???

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Az autója nem? Egyszerű széria darab? Ugye már sokszor gondolkodott azon, hogyan is tegye még egyedibbé? Szó sem lehet matricákról és giccsekről! Csak valami különleges jöhet szóba? Akkor eláruljuk, hogyan teheti autóját egészen különlegessé!  


Rendezvénynaptár

A parkolóház story ..
Önnek is ismerős? Amikor a frissen vásárolt autó egyszerűen „olyan a szemünknek mint a többi”? Amikor a parkolóházban véletlen egy másik autót akarunk kinyitni, mert éppen olyan színű – esetleg még a rendszám eleje is egyezik! – mint a sajátunk?
 

A legtöbb ember megpróbálja valamilyen módon egyedivé tenni az autóját. Van, aki matricát ragaszt rá, van, aki bólogatós kutyát tesz a hátsó ablakba, van, aki furcsa színű üléshuzatokat tesz bele.. egyszóval giccset giccsre halmoz, csak azért, hogy az autója is egyedi lehessen ... pedig erre semmi szükség nincs!

Ahogy a nőt az ékszer öltözteti fel igazán, úgy az autót is ékszerekkel tudjuk valóban egyedivé, és persze elegáns, különleges darabbá tenni, egyúttal a sajátunkká. Olyanná, ami csak a mienk, ami senki másnak nincsen.

A kocsit is vihetjük wellnessbe ...
Az autónak ugyanúgy jár a felüdülés időnként, mint nekünk. A CarWellness jól tudja ezt. Az autókat nem kínos módon, hanem elegánsan teszi egyedivé. A felékszerezett autó különleges hatást vált ki az emberekből, a gazdagságot, jómódot és főleg a jó ízlést sugallja, főleg ha okosan választjuk meg az autóra kerülő ékszert.

Az autóékszerek – a divat legújabb generációja
Az autó fényezett és üveg felületeire egyedi kézi munkával felrakott Swarovski kristályokból készült tetszőleges motívum nemcsak hogy nem rongálja meg a fényezést, de egyenesen ki is emeli azt. A Swarovski kristályok ötvözik a kiváló minőséget, a szemkápráztató ragyogást, a kivételes eleganciát, a páratlan esztétikumot. Elismert és közkedvelt a szépség és az elegancia világában. A színek, a minták, kristály méretek a formák száma tetszőlegesen választható. Az ékszer addig tart, míg a fényezés, mivel egy különleges technikával kerül a felületre. Nem szedhető le, nem helyezhető át, és természetesen ellopni, vagy megkárosítani sem lehet emiatt.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x