Nyerj wellness hétvégét, vagy a 100 ajándék egyikét!
Címlap / Szépség-Egészség / Nyerj wellness hétvégét, vagy a 100 ajándék egyikét!

Nyerj wellness hétvégét, vagy a 100 ajándék egyikét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A HarmoNet nagyszabású kvízjátékára hívunk téged. Nem csupán egy értékes wellness hétvégét sorsolunk ki a Hotel Caramell**** jóvoltából, hanem 100 játékosunknak garantált DVD illetve könyv ajándékot is adunk! Játssz és nyerj!  

Megfelelő helyen, megfelelő időben
Van egy hely, ahol a nyugodt környék, az épület tájolása, a házban uralkodó harmónia mind - mind hozzájárul ahhoz, hogy  a vendég pihenése nyugodt, kikapcsolódása teljes, feltöltődése maradandó legyen. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: a Feng Shui elvei alapján energetizált ház számtalan különlegességgel büszkélkedhet. Az egyedi illatok, a barátságos színek, a  távol-keleti hangulatú berendezés, a személyes törődés önmagáért beszél, és varázsol el minden ideérkezőt.

A Hotel Caramellben**** minden generáció megtalálja a magának valót, legyen szó testről vagy lélekről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról, passzív vagy aktív pihenésről. A  házban igénybe vehető, több mint 60 holisztikus, wellness  illetve gyógyászati szolgáltatás, kezelés, gondos válogatás eredménye, melyek között az eligazodásban, tájékozódásban és választásban szakképzett kollégák segítenek. A szakemberek tanácsadásai kiterjednek az egészséges táplálkozásra, a megfelelő életmód kialakítására.

Lelki harmóniában

Gondoskodnak arról is, hogy a szállodában töltött napok ne múljanak el nyomtalanul, így a vendégek hetente egy alkalommal érdekes előadást hallgathatnak meg az ezoterikáról, pozitív gondolkodásról, vagy arról, hogy mit tegyenek azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. A teljes kikapcsolódás része a meditációs programok nagy választéka, mint például a meditáció, jóga, vagy a Tai-chi, melyek segítenek a testi-lelki-szellemi harmónia elérésében. 

A szálloda folyamatosan bővíti szolgáltatásai körét, hogy a visszatérő vendégeknek is  mindig szolgáljanak újdonsággal. A vendégek kipróbálhatják a számmisztikát vagy a reinkarnációs utazást relaxációban. Szakértőik táplálkozási tanácsadással is segítik a megfelelő életmód követését.

A Hotel Caramell**** épületének kialakításában, berendezésének összehangolásában az ország elsőszámú Feng Shui szakértője, Szilvásy Judit segített, az ő tanácsait figyelembe véve alakították ki a szálloda hangulatát, színvilágát, az anyagok összetételét. Ebbe illetve a Feng Shui rejtelmeibe bevezető 3 napos előadássorozatot szerveznek decemberben, melyre szívesen várják a résztvevőket.

A Hotel Caramellt**** mindenkinek ajánljuk, aki különleges élményekre vágyik. Próbálja ki, élje át! Érezze saját bőrén a szálloda üzenetét: Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Szobafoglalás, illetve jelentkezés a decemberi programra:
Hotel Caramell****
9740 Bükfürdő
Európa út 18.

Tel.: (00 36) 94 558-030
Fax: (00 36) 94 558-031

Olvasd el ITT a kvízjáték leírását és nyerj a Hotel Caramellben **** egy szerelmes hétvégét! >>>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x