Dögös modellek kondomrucikban (képekkel)
Címlap / Szépség-Egészség / Dögös modellek kondomrucikban (képekkel)

Dögös modellek kondomrucikban (képekkel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kondomból késztett extravagáns ruhákban parádéztak a modellek egy kínai egészségügyi expón, melyet az ország legnagyobb óvszergyártó cége rendezett annak érdekében, hogy népszerűsítsék a kis gumidarabokat a HIV és AIDS elleni küzdelemben. 

Óvszerezett népesség
Az 1.3 milliárdos lakosságú Kína meglehetősen szigorú népesség politikát vezetett be még az 1970-es években, melynek értelmében minden család csak egy gyermeket vállalhat- így talán nem véletlenek az óvszer népszerűsítése érdekében tett kezdeményezések.
Ennek a shownak az ötlete azonban most inkább egy másik, bár kétségtelenül hasonló súlyú probléma, az AIDS elleni küzdelem jegyében született meg.
 


Kínában erős tabunak számít minden, ami a szexualitás körébe tartozik: az abortusz, a tinédzser terhességek vagy a nemi betegségek problémája és az ezekről való kommunikáció. Ráadásul AIDS-et Kína eredendően a kapitalista és dekadens Nyugat betegségeként stigmatizálta, amelyet szerinte csak drogosok, homoszexuálisok és szex-munkások kaphatnak meg. S mivel ők pedig hivatalosan nem léteznek Kínában, így probléma sincs.

Lassanként azonban világossá vált, hogy az AIDS széles körben terjed a lakosság körében, ezért az egészségügyi szakértők folyton arra figyelmeztetnek, hogy az egészségügyi felvilágosításra jóval nagyobb hangsúlyt kell helyezni. Erre pedig kiváló alkalmat adott ez a kondomruhákat felvonultató divatbemutató.

 



Óvszer couture
Ahogy az expón felvonultatott kondom couture-be öltöztetett modellek is bizonyítják, a kínai divattervezők mindent megtesznek azért, hogy számot adjanak kreativitásukról.
Az óvszerek mindenféle formában, méretben és káprázatos színkavalkádban bukkantak fel: esküvői ruhákat, kalapokat, estélyi alkalmatosságokat vagy épp falatnyi bikiniket  megformázva. Ráadásul a kifutóra lépő modelleknek valóságos harcot kellett vívniuk, hogy a hatalmas buborék áradaton átverekedjék magukat gumi ruhakölteményeikben.


A ruhák mellett számtalan kiegészítőt, szél-harangokat, lámpásokat és egyedi, színes dekorációt is megcsodálhatott a nem mindennapi divat rendezvényre ellátogató közönség.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x