Ne lélegezz be több szennyet! 8+1 tipp a légúti betegségek...
Címlap / Szépség-Egészség / Ne lélegezz be több szennyet! 8+1 tipp a légúti betegségek ellen

Ne lélegezz be több szennyet! 8+1 tipp a légúti betegségek ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

11 000 liter levegőt lélegzünk be naponta, mindazzal, amit tartalmaz. Vagyis több liter szenny, kosz, kátrány jut tüdőnkbe, sőt gyerekeink, szeretteink tüdejébe minden áldott nap! Vajon akkor mától járjunk maszkban? Vagy költözzünk egy hegyi falucskába? Ugyan!  

Lehetőségek meghökkentően széles tárháza nyitott arra, hogy minden lélegzet az egészség, a tisztaság forrása lehessen. Napi 22.000 alkalommal.

Az élethez napi 1,5 liter víz szükséges. Körülbelül ezt a mennyiséget Ön is elfogyasztja, miközben szinte észrevétlenül, majdhogynem ösztönösen is ügyel arra, hogy a folyadék, amit magához vesz, a lehető legtisztább, legbiztonságosabb legyen. Magyarországon igen jó minőségű csapvíz áll rendelkezésre szinte minden háztartásban, ezzel együtt mégis évről évre nő az ásványvízfogyasztás hazánkban. Ön szokott ásványvizet inni? A 1,5 liter hány százaléka származik garantáltan biztonságos forrásból? Szinte azt lehet mondani, 100%.
És a napi 11.000 liter levegőnek hány százalékáról tudja biztosan, hogy tiszta, és egészséges?

Sajnos tiszta levegőt nem vásárolhatunk palackozva. És hát egy ember napi 22.000 lélegzete egy kisebb medencényi mennyiségű levegőt jelent. Ez pedig nehezen férne az autó csomagtartójába bevásárláskor.

Bezárult hát a kör? Együtt kell élnünk azzal, hogy ami a levegőbe kerül, az automatikusan a tüdőnket is terheli? Természetesen NEM!

Íme a légtechnikai szakértő 8+1 tippje, a légutak egészségéért! Kattintson a folytatásért >>

(X)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x