Én kipróbáltam a cicimasszázst!
Címlap / Szépség-Egészség / Én kipróbáltam a cicimasszázst!

Én kipróbáltam a cicimasszázst!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Kevesen hallottak a speciális mellmasszázs kiváló hatásairól, pedig a szakszerű kezelés lassítja a keblek megereszkedését, sőt még mellnövesztő hatású is lehet. Egy HarmoNet olvasó most megosztja veletek, milyen élményeket szerzett a masszázs során. 

Hartmann Ferenc, a HarmoNet természetgyógyásza korábbi cikkében a mellmasszázs jótékony hatásairól számolt be az olvasóknak.

A cikket itt olvashatod el >>

Öt szerencsés HarmoNet olvasó pedig lehetőséget kapott, hogy ingyen kipróbálhassa e speciális masszázs jótékony hatásait. Az első nyertes most veletek is megosztja élményeit:

Próba-szerencse
Miközben olvastam a cikket a neten, egyből az jutott eszembe, hogy de jó lenne kipróbálni, és vajon milyen is az, amikor „szakértő” gyúrja át eme testrészemet.

Amikor megláttam a cikk végén, hogy az első 5 jelentkező ingyenesen ki is próbálhatja, annyira megörültem, hogy egyből, gondolkodás nélkül leadtam a jelentkezésemet, és csak utána esett le, hogy valószínűleg az esélytelenek nyugalmával indulhatok a játékban, hiszen elég kevés sanszom van erre.

De tévedtem, én is élhettem ezzel a lehetőséggel, és természetesen kipróbáltam.

Isteni volt!
Hölgyeim, mindenkinek csak ajánlani tudom! Akik a gyógyulást szeretik a legősibb módon, például az érintés által áradó energia, a masszázs által megélni, azok bátran próbálják ki! 

Azért motoszkált bennem egy kis furcsa érzés,  hiszen mégiscsak a melleimről volt szó; és ha bevallja az ember lánya magának, ha nem, némi feszültséget okoz, ha a kebleinket egy idegen férfi látja, sőt kimondottan velük „foglalkozik”. (Mint kiderült, én voltam az első bátor, aki eljött)

Szakértő kezek, gyógyító érintés
Szóval először én is feszengtem, de ahogy elkezdődött a kezelés, elég hamar beleszenderültem a szakértő kezek meleg gyógyító érintésébe a kellemes félhomályban, a gyógynövényes krémek illatába.

Már csak arra gondoltam, hogy mi nők milyen gyakran „szívunk mellre mindent”, mennyi érzést nyomunk el magunkba. Mennyi feszültséget, csalódást, elégedetlenséget őrizgetünk magunkkal és a világgal szemben- amit pont itt raktározunk el ezen a területen-, és amit sosem próbáljuk megtisztítani, feloldani. Pont ezért jó ez a terápia, mert célirányosan erre hat.

A kezelés
Nem csak a melleimet, nyirokcsomóimat masszírozták át, hanem az egész hasam, beindítva a bélmozgást is. A szakember megmozgatott, nyomkodott, átdörzsölt fontos pontokat, meridián vonalat, amit valljunk be, mi magunk nem igazán masszíroztatunk meg, még csak véletlenül sem.

És egy kis plusz
Az egészet aztán az koronázta meg számomra, hogy masszázson túl egy kis pluszt is kaptam ajándékba útravalóul, egy röpke energetikai állapotfelmérés képében, így tényleg azzal az érzéssel jöhettem ki a rendelőből, hogy törődnek az emberrel, és ha problémája van (mert kinek nincs?) nem csak kezelni akarják a tüneteit, hanem megtalálni az okát.
És így valóban megvalósulhat az ép testben ép lélek- bölcsessége.

Ha te is szívesen kipróbálnád a mellmasszázst, jelentkezz be természetgyógyászunkhoz! >>

Sz.K.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2372 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x