Forró arabos tekintet - smink hastáncra és esti randikhoz...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Forró arabos tekintet - smink hastáncra és esti randikhoz (videóval)

Forró arabos tekintet - smink hastáncra és esti randikhoz (videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Igazán csábító tekintetet szeretnél? Ha esti randira készülsz, vagy szívesen hastáncolsz, akkor kövesd az alábbi smink tanácsokat, és pillantásoddal bárkit elbűvölhetsz. 

 

Rendezvénynaptár

A keleti nők a szemüket különösen kihangsúlyozzák a smink elkészítésekor, hiszen jószerivel csak ez látszik ki a fátylak alól. Ezért aztán különleges technikákat, színkombinációkat és smink trükköket vetnek, hogy különbözhessenek.

1. Hangsúlyozd ki erőteljesen szemhéjadat: ehhez használj sötét árnyalatút szemhéj festéket. Figyelj arra, hogy a külső szemzugot is emeld ki a ceruza segítségével!

2. Arany csillámporral vigyél fel egy réteget a belső szemzug környékére. Egy ecset segítségével színezd össze a két színt, hogy kellemes füstös hatású árnyalatot kapj. Használd bátran az ecsetet, és akár az ujjaidat is e művelethez, és egészen a szemöldököd alsó vonaláig árnyald teljes szemhéjadat. Javasoljuk, hogy időnként azért távolítsd el az esetleges festékmaradékot egy kozmetikai kendővel arcodról.

3. Ha kész vagy, végy egy ezüstösen csillámló szemhéjfestéket, és szemhéjad felső részét gyengéden színezd át. Csodálatos és egyedi színhatást érsz el!

4. Végül jöjjön a nélkülözhetetlen finom, de határozott vonal fekete szemhéj ceruzád segítségével, majd a fekete szempillaspirál is munkába állhat.

5. Húzd át szemceruzával szemöldöködet is, igazítsd el a rendetlen szálakat, és ha felkerült a púder az arcodra, máris bevetheted magad egy forró és izgalmas éjszakába.

 


 
 
[ 4848 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x