Fejfájás? Stop! Keresd a 4 csodapontot!
Címlap / Szépség-Egészség / Fejfájás? Stop! Keresd a 4 csodapontot!

Fejfájás? Stop! Keresd a 4 csodapontot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-14

Ki ne szenvedett volna eddigi életében már fejfájástól? Néhány szerencsés embertől eltekintve bizonyára mindenkinek volt része hosszabb vagy rövidebb ideig ebben a kínzó gyötrelemben. Most bemutatunk 4 csodapontot a testen, melyek ingerlésével a fejfájás a legtöbb esetben azonnal enyhíthető!  

 

A fejfájás az egyik legkínzóbb fájdalom. Lehet tompa, éles, lüktető vagy folyamatos, elviselni bárhogy nehéz. Ha tehetjük, ne nyúljunk azonnal a gyógyszeres ládához. Létezik más megoldás is, mint az, hogy szervezetünket teletömjük a károsabbnál károsabb gyógyszerekkel. Ennek egyik módja az akupresszúra alkalmazása, mely egyszerűen, otthon kipróbálható, és végezhető.
 

Az akupresszúra az egyik legősibb gyógymód

Ugyanazokból a keleti gyökerekből fejlődött ki, mint a siacu és az akupunktúra. Ez a gyógymód, a többi keleti orvoslással egyetemben a szervezetünk energiaszintjeinek és -áramlásának felborult egyensúlyát kezelik.

Nagyon egyszerűen, könnyen és hatékonyan használhatjuk az akupresszúrát a hétköznapi bajainkra, gyorsan enyhítve vele a fájdalmat és a kellemetlen tüneteket. Ha tudjuk, hogy testünk mely pontját nyomjuk, úgy pillanatok alatt feloldhatunk egy-egy energiablokkot, és máris jobban érezzük magunkat.


A nyomáspontok azok a helyek, ahol a Chi (éltető energia) vezetékei, más néven meridiánjai a felszínhez közel futnak. A pontok kezelésével tetszés szerint erősíthetjük vagy csillapíthatjuk a csit.

Természetesen az akupresszúra nem helyettesítheti bizonyos esetekben a hivatásos orvosok munkáját. Lehetővé teszi viszont, hogy saját magunk könnyíthessünk akár a komolyabb betegségek kellemetlen tünetein is.
 

A fejfájás enyhítését szolgáló pontok:

A cél az, hogy eloszlasd a fejedben feltorlódott Chit és szabályozd az energiákat a szervekben. Ha nagyon erős a fejfájás, akkor érdemes borsmenta teát fogyasztani, és a masszírozáshoz levendula, kamilla, majoranna olajat használni.

1. pont(GB-20): Ez a koponyaalapnál, a hajas fejbőr határánál, az elülső és hátulsó nyakizom mélyedésében, a fül mögötti csontos kidudorodás mögött található. A masszírozás iránya az orr felé történjen, közben másik kézzel meg lehet támasztani a fejet a homloknál.

2. pont: Ez a pont a homlok közepén a két szemöldök között van. Enyhe nyomással eloszlatható a pangó energia, és enyhül a fejfájás.

3. pont(St-36): Ennek a pontnak a helye négyujjnyival a térdkalács alatt a sípcsont külső részén található. Ingerlése serkenti az emésztőrendszert, és enyhíti a homloktáji fejfájást.

4. pont(Liv-3): Ez a lábfejen, az 1. és 2. ujj között, a lábközépcsontok találkozásánál van. Masszírozásával egyenletessé teheted az energiaáramlást.

 


 
 
[ 44343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x