Szokj le a cigiről MOST!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Szokj le a cigiről MOST!

Szokj le a cigiről MOST!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Szentgyörgyi Rómeó hatszoros aerobic Világ-, és kétszeres Európabajnok, aerobik-, személyi edző, aqua oktató, a Semmelweis Egyetem Testnevelő és Sporttudományi Karának óraadó tanára mesél arról, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a bulikat, a szárnypróbálgatásokat a versenysporttal és a sport által megkövetelt életvitellel.  

 

Rendezvénynaptár

A Kor Kontroll Társaság és a Springmed Kiadó dohányzásmentes nyílt nappal vár minden érintetett, dohányzót, nem dohányzót, leszokni és rászokni készülőt április 25-én a Duna Palotába!

(Időpont: 2008.április 25. Helyszín: Duna Palota, Budapest V. Zrínyi u. 5.)

A rendezvényre látogatók megismerkedhetnek a leszokást segítő módszerekkel, készítményekkel, mivel az egyik legfontosabb cél a prevenció.

HarmoNet tipp: Letettem a cigimet, növesztem a cicimet! - Leszoktató tippek bagólesőknek >>>

11 órától különböző foglalkozású emberek vallanak arról, hogyan sikerült leszokni, vagy rá sem szokni a cigarettára.
Szentgyörgyi Romeó (képünkön) hatszoros aerobic Világ-, és kétszeres Európabajnok, aerobik-, személyi edző, aqua oktató, a Semmelweis Egyetem Testnevelő és Sporttudományi Karának óraadó tanára mesél arról, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a bulikat, a szárnypróbálgatásokat a versenysporttal és a sport által megkövetelt életvitellel.

A cigaretta legalább 25 betegséggel hozható összefüggésbe, ráadásul a rendszeres dohányzás növeli a korai halálozás kockázatát, 20-25 évvel rövidíti meg a dohányos élettartamát.
Magyarországon sajnos minden harmadik felnőtt dohányzik: a férfiak 41 %-a a nők 26 %-a, a népesség 65 %-a pedig folyamatosan passzív dohányzásnak van kitéve, becslések szerint napi 270 percet tölt olyan légtérben ahol mások füstjét kényszerül szívni.
Ma nálunk 3,5 millió ember fújja, 6,5 millió pedig szívja a dohányfüstöt. Hazánkban évente 28 000 ember hal meg dohányzás következtében. A magyar férfiak tüdőrák-halálozásában világelsők vagyunk, a női tüdőrák-halálozásban miénk az európai második hely.

A látogatók különböző szűrővizsgálatokon vehetnek részt, megtudhatják hány éves a tüdejük, a leszokni vágyók a cigarettáért ajándékokat kapnak!
A belépés ingyenes!


 
 
[ 4330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x