Tuti tippek a strandra, hogy tökéletlen alakkal is hibátlan...
Címlap / Szépség-Egészség / Tuti tippek a strandra, hogy tökéletlen alakkal is hibátlan külsőd legyen

Tuti tippek a strandra, hogy tökéletlen alakkal is hibátlan külsőd legyen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

A strandon mindenki meg akar felelni egy kicsit, még az is, aki elhatározza, őt bizony nem érdekli mások véleménye. A strandon mindig találunk szebbet, fiatalabbat, dögösebbet magunknál... Sovány vagy, vagy éppen túl kerek? Hasznos tippek minden alkat számára!  

Alábbi cikkünkben azoknak szeretnénk kedvezni, akik nem éppen istennő külsővel rendelkeznek, de szeretnének vonzók, helyesek lenni a strandon, azoknak, akik apró hibákat korrigálnának egy még szebb külső reményében, egy kis trükkel, ügyes öltözködéssel.

A fürdőruha

A strandon egyértelműen dominál a fürdőruha fazonja. Milyet válassz? Rendkívül nehéz kérdés. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egy-egy idom eltűntetésére a legjobb, ha betakargatjuk a fürdőruhával, ha úszódresszben jelenünk meg vagy talpig felöltözve. Ez esetekben azonban inkább felhívjuk magunkra figyelmet. A kevesebb több elv ugyan mértékkel de itt is igaz lehet!

A fürdőruhának fazonja és színe is sokat számít. A fazonok közül meg kell találni azt, amelyik valóban téged fejez ki, azt amelyik tökéletesen mutat rajtad, mert létezik, csak keresni kell! Legtöbbször a csípő, has, fenék hármasáról beszélnek a fürdőruha kapcsán, de ugyanilyen fontos és lényeges a mell tájék, a has felső része és a felkarok kinézete is. Lássuk miből válogathatsz!

 • Ha széles a csípőd és nagy a feneked semmiképp se válassz tangát. Ez alól kivétel lehet, ha feneked inkább hosszúkás irányban nagy, széltében azonban keskeny, nem kiugró.
 • Ha a csípőd szögletes és kocka vagy akár rendkívül vékony vagy, használd a hagyományos bugyi fazonosat, sem nem tanga, sem nem sok felesleges anyag.
 • Ha borzasztó vékony vagy, szinte csont és bőr válassz pántos, kötős fürdőruhát, ami annyira finom, pici, hogy gyakorlatilag eltünteti a soványságod, te vagy az egyetlen típus, akinek igazán jól áll. E mellé a háromszög melltartó mutat jól igazán. A nem pántos rucikról viszont tudnod kell, kiemelik a soványságod!
 • Ha nagyobb hassal rendelkezel a kelleténél, semmiképp se vegyél fel hasat teljesen eltakaró fürdőruhát, köldök fölé érő fazont, mert kiemeli alkatodat! Ugyanúgy az alhas alá beilleszkedő, a hasat kiejtő darabot is hanyagold. A legjobb, ha az alsónemű magassága 1-2 cm-el a küldök alatt végződik.
 • Ha úszódresszben jelennél meg és széles a csípőd, akkor válassz a pántos verziók helyett a vállcsúcsig kiérő szögletes ujjú fürdőruha elemet. Lehetőleg kicsivel a lágyék alsó részének vonalánál feljebb végződő részekkel a combon!
 • Ha hasad nagyobb, ne válassz kerek fürdőruha kivágást se mély kivágást, ellensúlyozd egyenes, antik nyakkivágással, zártabb felső befejezéssel, amely eltereli a tekintetet a hasfalról.
 • Ha a combokkal és fenekeddel van probléma, semmiképp se vegyél fel mini strandszoknyát strandkendőt, ez ugyanis az igazán jó, modell alkatú leányoknak áll csak jól, ha nagy a baj akkor vegyél keleti nagyobb méretű strandkendőket, s ebből hajtogass magadnak lapszoknyát! Színe lehetőleg passzoljon a fürdőruhához.
 • Ha alkatod nem éppen nevezhető soványnak, akkor ne vegyél fel fehér, keresztcsíkos, pöttyös, kockás, vakító piros, és sárga fürdőruhát.
 • Bár a fekete szín karcsúsít, tiszta feketébe se öltözz, vagy legyen egy kevés díszítése mintája, vagy inkább egy mély sötétbarna fürdőruhát válassz. Ehhez a kék, és zöld kendők, esetleg a bordó változatok is jól passzolnak.
 • Ha hófehér a bőröd NE vegyél fel fehér fürdőruhát!
 • Ha úszódresszet választasz, keress olyan verziót, amelyen kevés kivágás vagy áttetsző berakás van a hasfalon, csípőn, esetleg oldalt, amely egy téglatömbből nőt varázsol!

Harmonet tipp: A fürdőruháról (amíg marad belőle valami) >>

Bőrök, textilek, napérzékenység

A fürdőruha mellett számtalan tényező van, amely roncsolhatja az összképet:

 • Ha nagyon fehér a bőröd, az, bizony nem fog elegáns látványt nyújtani. Egy alapozó szoláriumozás vagy egy barnító krém ilyenkor csodákat tehet, de legjobb, ha megteheted, már a strand előtt napozol néhány alkalommal 15-30 perceket a forróság utáni időszakokban!
 • Ha túlnapozott vagy semmiképp se vegyél fel sötét színű fürdőruhát (piros égéshez, piros ruhát), a vakító színeket, sárga, és fehér árnyalatokat neked találták ki, a kék ugyanígy erős lehet egy túl napozott, túl barna bőrhöz. (Természetesen, ha alap bőrszíned barna, egy azúrkék árnyalat gyönyörűen állhat, de az emberek meg tudják állapítani, hogy bőröd színe természetesen ilyen gyönyörű, vagy mesterségesen kreált).
 • Ha rendkívül egysíkú a külsőd, érdemes henna tetoválással feldobnod bőrödet, ezt semmiképp se kényes plöttyedt helyre tetesd, pl. hasfal vagy ereszkedett mell - ha idomaid már nem tökéletesen feszesek - hanem kézfejre, lábfejre, a hát ívére készíttesd.
 • Ha a körömlakk elüt nagyon a fürdőruhádtól, visszatetszést kelthetsz, még rosszabb, ha lábadon és kezeden nem egyezik a lakk.  (kivéltel persze ha a bugyihoz egyik, melltartóhoz másik passzol - az még lehet jó, de csak stílusbolondoknak való!)
 • Ha bőröd és tested inkább telt, testes és a nem túl feszes kategóriába tartozik, a tetoválások és főként a műköröm nem illenek hozzá. Ilyenkor, jobb, ha a kendőkkel játszol, a textíliák finomságával az előnyös megjelenés érdekében.
 • Ha a strandra, ebédidőre vagy a strand után, az esti sétára kis ruhát kapnál a fürdőrucira előbb száradj meg, vagy vegyél bő, géz anyagból készült terméket, mivel a rád tapadó nedves ruha "bepisilt" külsőt adhat.
 • Ha pedig alakod nem a vékony kategóriába sorolható legyen hajad bármilyen vékonyszálú vagy rövid, ne a szorosan összefogott frizurát részesítsd előnyben, hanem dúsítsd fel, bontsd ki vagy turbózd fel kissé, a dús haj ugyanis ellensúlyozza az alak tökéletlenségeit! (Ez a csontsovány hölgyekre is vonatkozik!)

  

Még több strand: www.napozas.lap.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13185 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x