Idén már cikis a tanga! Helyette új szexi fürdőrucik és...
Címlap / Szépség-Egészség / Idén már cikis a tanga! Helyette új szexi fürdőrucik és bugyik

Idén már cikis a tanga! Helyette új szexi fürdőrucik és bugyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

A tanga lassan lebegve megy ki a divatból, pont úgy, ahogy szex előtt földet ér. A fickók szerint lohasztó, a nődokik szerint egészségtelen, a csajok szerint kényelmetlen - egyáltalán miért viseltük eddig? Ki érti! Talán azok, akik mindig kitalálják, hogy a balerinacipő, a répanadrág, vagy a kukásdzseki legyen menő - és akik után majommód utánozni kezdenek a nők. Mindenesetre ideje, hogy a tanga bugyikat lassan lecseréld. Mire? Megmutatjuk! 

Adatok
A statisztika – mániás Angolok természetesen erről is gyártottak számadatokat: Angliában 2008-ban már egyre kevesebben vásárolnak tanga bugyit, a 25 év feletti nőknél úgy tűnik már nem is igazán divat. 2007 óta közel 40! százalékkal csökkent a tangabugyi piaci tortája. A folyamat úgy ’04 körül kezdődött, és azóta tart. 

HarmoNet tipp: Tuti tippek a strandra, hogy tökéletlen alakkal is hibátlan külsőd legyen >>

A tanga helyett idén a „rövid bugyi”, a csípőre szabott, kis nadrág formájú darabok lesznek egyre menőbbek. A feneket takarni kell. A tanga ugyanis a pasik többsége szerint többnyire lohasztó. Túl sokat enged láttatni, és a legtöbb – mivel bemegy a popsi két partja közé – egyszerűen piszkos lesz akár egy-két óra folyamatos viseléstől, ami nem igazán üdítő látvány. 

Sortos
A sort szerű bugyika jobban tartja a feneket és a hasat, formásabb vagy benne, míg a tanga igazából csak a legszexibb alkatúaknak áll jól, ha széles a feneked, kiugró a csípőd vagy lóg az egész, akkor már nem éppen meseszép.

A tangás csajok legtöbbje felismerhető. Izgő-mozgó ülés, vagy járás, szenvedés a kicsi, beszorult pánttal, vagy éppen, ha átlátszó a szoknya is, a bámuló, tornyosúló pasihegyekről ismerhető fel. A strandon ugyanez kendőben. Ennek ellenére egy tanga borzasztó szexi lehet. Ma már vannak különleges verziók, szélesített csipkés pánttal és a féltanga is higiénikusabb lehet slank kistestvérénél. Nehéz azonban bárhol megfelelő modellre akadni.

Sima ügy
A tangádat, ha lecserélnéd használhatsz sima bugyit, de igazán jól nézz szét, mert nagy a választék. Ha a keresztcsontnál kivágott a textil - fürdőruhában tüllel helyettesített, vagy merevítő elemekkel kirakott -, vagy éppen több pánttal rendelkezik, hímzésszerű elem díszíti, már összességében szebb lehet egy egyszerű tangánál. Sokszor maga a textília számít, a színek, minták összessége, és nem pedig az, hogy mindened kilátszódjon belőle. Ha éjjeli kalandokra kell - és a nem a partra - érdekesek lehetnek a kendős, vagy éppen szoknyás megoldások, de a mindennapokra ne ilyet válassz, mert nevetséges lehetsz benne, ahogy a ruhád alatt púposodik, gyűrődik. Szép lehet formás alakkal egy strandszoknya alól kivillanó formás fenék is, de mutatunk jobbat!

Ugyan a melegben nehéz lehet, de még mindig a legtrendibb a franciabugyi. Csipkés, gumis, ezernyi színben. Fontos az anyag is. A fürdőruháknál ritka a csipkés megoldás, ellenben a szárméret változó, a textília nehézségeit különleges varrási alakzatokkal, a textilek találkozásának fényjátékával, vagy akár a cérna színének kacérságával oldják meg, trükkösen, hogy az összhatás felemelő legyen.

Van, amit már nem
Érdemes sortos fazont, vagy sima fürdőbugyit választani, de a sima fürdődresszre 15 éves korunk után már ne álljunk vissza, inkább. Nagyon sokszor az sem mindegy, hogy egy bugyit milyen magasságban, vagy milyen módon hordunk. Ugyanaz a bugyi lehet semmilyen a derékig húzva, de lehet szexi - akár egy teltebb csajon is - a csípőn elegyengetve. 

HarmoNet tipp: Bizarr és kicsit pofátlan: Szentképes tangák >>

Egy bizonyos, áll a régi mondás: próbálva vedd meg! Ferhérneműre fel, és a tükörben légy magaddal kritkus, mások is azok lesznek. Ha viszont a színben, fazonban újítanál, és egészen érdekesen áll, ne habozz, kockáztass, vágj bele tervedbe!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x