Színes egyének varázsszere: Színterápia házilag!
Címlap / Szépség-Egészség / Színes egyének varázsszere: Színterápia házilag!

Színes egyének varázsszere: Színterápia házilag!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A színek valójában életed erejét, energiáját és a boldogság érzését adják. Mégis annyira természetesek az ember számára, hogy nem értékeljük azokat kellőképpen.  

A nyár varázsa - színpompa, terápiás hatással 


Itt a nyár és mostanra a természet, az ég kékje, a virágok és mi magunk is színesedünk. Örömmel, vidámsággal és optimizmussal itatjuk át a hétköznapokban megfáradt testünket és lelkünket. Mi tagadás ilyenkor nyáron még inkább pozitívak és optimisták vagyunk. Könnyebben merünk dönteni, bátrabban merünk igent mondani az élet kihívásaira és tervezünk, álmodunk, új célokat tűzünk magunk elé. De az emberi kapcsolataink is kedvesebben, derűsebben alakulnak, élet igenlőek és könnyen szerelmesek is lehetünk.

 

A fény mágiája


A Napfény meleg tündöklő világosságában lelkünk felszabadító ritmust jár, hiszen a Nap fénye a szeretet derűjét ébreszti bennünk. Még ha búsak, vagy szomorúak is lennénk, elég a Napos kék égre néznünk, s máris felszáradnak a könnyeink. A fényes égbolt a dalos kedvű madarakat is az égre csalja, s ezek a dallamok lelkünket közös táncba kérik, s ha engedjük ezt, szívünk mosolyával másokat is jobb kedvre vidíthatunk. Biztos többször is átélted már mindezt, s milyen jó lenne, ha mindig így élhetnél, s engednéd, hogy a fény vezesse életedet.

HarmoNet tipp: A gyógyító színek >>

A színek varázsereje

  • Vajon milyen színbe öltöznél ma?
  • Hogyan, milyen színnel fejeznéd ki a mai napon magadat ?
  • Lennél az ég kékje, vagy magadra húznád a Nap sárgáját?
  • S mit szólnál, ha az élénk fű zöldje díszítené merészen szoknyádat?
  • Melyik szín vagy te és melyik szín az érzésed ebben a percben? 
 

Használod a színek erejét, vagy megszokásból öltözöl? Ha közelebb szeretnél kerülni a színek erejéhez és használni szeretnéd ezt a természetes erőt mindennapjaid különböző területein, íme egy kis színes kínálat a szebb, jobb, derűsebb életedhez, hiszen e gyakorlatokon keresztül mindenképpen felvidámítod magadat és így a környezetedben élőkre is pozitív hatást teszel!
  1. Menj ki a természetbe, vagy ülj le egy nyugodt parkban a Napos ég alatt. Merülj el az ég tiszta kékjében és figyeld meg a fények játékát. Lélegezz jó mélyeket, belégzésre az ég kékjét, s engedd, hogy minden apró porcikádat átjárja. Fejed búbjától, a lábadig, lelkedtől a testedig!
  2. Akár sétálás közben is kicsit lelassíthatsz, vagy állj meg és hagyd, hogy a Nap sugarai megcsiklandozzák az arcodat. Érezd, ahogy a meleg szétárad az arcodon keresztül az egész testedben és kioldja lelked gátjait.
  3. Engedd, hogy hasson rád a zöld, mely szívcsakrád színe is. Engedj a találkozásnak, hogy egy fa lombkoronájának zöldje megérintse szívedet. Amikor ez megtörténik veled, pillanatokon belül megnyugszol és megérted, hogy nem is vagy egyedül, hiszen része vagy ennek a csodálatos Egésznek!
  4. Ha kéket látsz, jusson eszedbe az éggel töltött pár perced, ha zöldet pillantasz meg valahol, emlékezz a fa lombkoronájára, s ha a Nap sárgája felmelegíti szívedet ez azt jelenti, hogy mélyen már valahol legbelül tudod, hogy te magad is hordozod a Nap tündöklő szeretetsugarait. 
A színeid meghatároznak téged - a divat, a trendek mellett érdemes a saját színeinket a bennünket erősítő színdinamikákat használni nem csak a ruhákhoz, de a környezetünk tárgyaihoz is! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x