Az öt legidegesítőbb és legízléstelenebb műköröm
Címlap / Szépség-Egészség / Az öt legidegesítőbb és legízléstelenebb műköröm

Az öt legidegesítőbb és legízléstelenebb műköröm

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Néha a körmös nincs a helyzet magaslatán, máskor mi nem tudjuk, hogy mit is akarunk igazán. Így aztán az elkészült mű nem pont olyan, amilyennek megálmodtuk. Miről ismerheted fel, te magad is, hogy nem tökéletes, és mit tehetsz? Figyelj, hogy ne legyél ciki! 

Rájövünk, hogy túlságosan színes, túlságosan hosszú, vagy csak nem tudunk vele együtt élni, hiszen teljesen elüt egyéniségünktől. Felismerés és megoldás. 
 • A körömpiercing már kiment a divatból, s talán nem véletlen, hogy csak elvétve találkozunk vele. A lógó kis díszt a kilyukasztott körömbe teszik. Az alapötlet nagyon jópofa, ám a himbálózó dísz már az első öt perc után nagyon idegesítő. Nehéz vele számítógépen dolgozni, vagy házimunkát végezni, hiszen mindenbe beleakad, ami akár sérüléshez is vezethet.
   
 • A túl hosszú, karomszerűen görbülő köröm nemcsak csúf látvány, hanem meggátol minket mindennapi tevékenységünkben. Még kinyitni sem tudjuk vele a laptopunkat, nemhogy dolgozni tudnánk. Komoly nehézséget okozhat, ha a kulcsunkat szeretnénk előkotorni a táskánkból. Nem tudjuk elvenni a visszajáró aprópénzt az üzletben. A legszélsőségesebb hátrány: felöltözni is sokkal több időbe kerül.
   
 • A túlságosan csillogó, arany csillámporos, s ráadásul még szikrázó kis kövekkel is megspékelt darab maximum a szilveszteri mulatságon mutat jól. Elvétve akad olyan nő, aki előnyösen tudja viselni az extrán sok csillogó díszt. Ha hétköznapi stílusban öltözködünk és átlagéletet élünk, akkor ne válasszuk ezt a stílust.

  HarmoNet tipp: Jó-e a műköröm? >>
   
 • Az extra nagy porcelánvirág szintén hagy kívánnivalót maga után. Néha a porcelándíszítés nagyobb, mint maga a köröm, s „púposan” kiáll. Praktikus szempontból ez azért helytelen, mert a díszítés mindenbe beleakad majd, akár kiszakítja a harisnyánkat is. Alkalmi viseletnek még talán elmegy, vagy illusztrációképpen készítenek néha ilyet.
 •  A „lapát körmök” túlságosan szélesek, általában kocka formájúak. Ha épített technikát választunk, akkor a kezdő körmös elég nehezen tudja kialakítani a köröm természetes ívét. Ilyenkor lapos, túlságosan széles körmök készülnek, amelyek nem nyújtanak szép látványt. Még hangsúlyosabb a hiba, ha francia körmöt választunk, ez még jobban megmutatja az aránytalanságot.

HarmoNet tipp: A csábítás rejtelmei - Módszerek jegyek szerint! >>

A legjobb, ha ilyen esetekben szakemberhez fordulunk, aki kijavítja a bajt, de kis kreativitással magunk is ügyködhetünk, a durva mintát lakkal elfedhetjük, vagy, ha hosszú, ügyesen meg is rövidíthetjük a karommá alakult körmöket. A legbiztosabb azonban, ha legalább tanács szintjén hozzáértőt kérdezünk!

Kunsay Melinda 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 36416 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x