Hogy mulat a magyar vegetáriánus? Szénsavas vizet iszik!
Címlap / Szépség-Egészség / Hogy mulat a magyar vegetáriánus? Szénsavas vizet iszik!

Hogy mulat a magyar vegetáriánus? Szénsavas vizet iszik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Hiszen egyszer élünk - legalább is ebben a testben! Szóval mi is mulattunk, és oxigénnel gazdagon dúsított szénsavas szódavizet ittunk, és mennyeien finom vegetáriánus fogások sorát kóstoltuk végig - félretéve a fogyókúrát. Volt itt minden! Zsanna és manna, meg mindenféle lilaság. 


Rendezvénynaptár
A HarmoNet az idei évben kilencedszer volt média támogatója a Vegetáriánus Fesztiválnak, mely immár 12. alkalommal került megrendezésre, tizedszerre az Erzsébet ligeti Színház területén. 

Lapunk idén Természetgyógyászati stúdiójának és tanácsadóinak köszönhetően több helyen is szerepelt a rendezvényen. Képünkön látszik, hogy nem csupán tanácsadás zajlott, hanem konstruktív szakmai értekezésekre is sor került, Kökény Mária országos hírű életmód tanácsadó – fitoterapeuta Berta Aranka reformszakács, asztrológus, a HarmoNet munkatársai tapasztalatokat cserélnek.


Bokor Katalin – egyben HarmoNet tanácsadó – a színpadon a zöldségek és gyümölcsök fontosságáról beszélt, vele lapunk minden munkatársa csak egy mosolyt tudott váltani, hiszen az érdeklődők folyamatosan körbevették, hatalmas sikere volt az idei esztendőben is. HarmoNet tipp: Bokor Katalin, HarmoNet tanácsadó >>

A  kültéri színpadon is folyamatos programok voltak, hastánc bemutató, csikung bemutató, zenés előadások és spirituális tanítások fogadták az érdeklődőket. A gyerekek számára is voltak zenés programok, ringató foglalkozás, játszóház, bohóc program.


Hartmann Ferenc, a HarmoNet tanácsadója több, mint 100 vendéggel tanácskozott, segített őket életvezetési tanácsokkal, megnézte a pulzusukat, nyelvüket, és felmérte állapotukat. Elmondása szerint a vegetáriánus táplálkozású emberek között sajnos sok a vérszegény, és az idősebb korosztály nagyon gyenge egészségügyi állapotban van, és nagyon kevés helytálló, szakmailag korrekt információhoz jut.


A nők itt sem hazudtolták meg magukat, imádták az indiai turkálót, ahol rengeteg klassz rucit lehetett találni, és vidáman lehetett mutogatni egymásnak a nagyszerű szerzeményeket. 


Idén is a Krisnások által főzött fogások vitték el a pálmát, Aranka ugyanis szakmai hozzáértéssel végig kóstolta közel az összes vegetáriánus fogást.


Bors Mari két napon át foglalkozott a hozzáfordulók lelkével, párkapcsolati konfliktusával a transzformáció társasjáték segítségét hívva.


A fesztiválon volt minden: zsanna-manna, édességek, lila lemezek, spirituális turbó autókhoz, művészi kivitelű Istennő kártyák, könyvek garmadája, kristályok és nemeskövek, valódi és mű gyógyító cuccok, bio kozmetikumok, ékszerek és meditációs párnák, egyszóval alámerülhettünk az ezoterikus cuccokban két napokon keresztül. 


 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3532 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x