A siker 3 alapvető titka - Egészség, család, jólét
Címlap / Szépség-Egészség / A siker 3 alapvető titka - Egészség, család, jólét

A siker 3 alapvető titka - Egészség, család, jólét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Sikeresnek lenni elvont fogalom. Többnyire a megelégedettséget, és az önmagunkkal való harmóniába kerülést jelenti. Lehetünk sikeresek a lelki életben, ez az önismeret teljessége, vagy a spirituális kibontakozásban, ennek lelki minőségei vannak. A siker szó alatt azonban megfogható dolgokat is értünk. 3 életterület, 3 szuper életforma. Így csináld!  

A siker mindenkit elérhet. Nem kell rá születni, szép horoszkóppal rendelkezni, sőt még varázsolgatni, vagy folyton koncentrálni sem szükséges hozzá. Használd a józan paraszti eszed... Így működik ez, és akkor bármilyen sikert elérhetsz, vagy legalábbis megóvhatod magadat a kudarc élményétől.

A párkapcsolati sikerek
A párkapcsolatban sikeresnek lenni fogalom alatt általában lelki megelégedettséget és boldogságot értünk. Egyesek részletezik és lebontják ezt, testi szerelmi gyönyörre, baráti viszonyra és megértésre a másikkal, vagy családi harmóniára és összhangzattanra. A párkapcsolatokban való harmónia mindenképpen egy siker, amihez az kell, hogy a két fél egymást ne akadályozza, hanem kiegészítse. Mindemellett, hogy a két egyén ne egymást bámulja a magánéletben, hanem kézen fogva egy irányba nézzenek. A harmonikus kapcsolat lényege, hogy a másiknak épp annyira fontos vagyok, mint ő énnekem, hol ő művel engem, hol én őt, vagyis kiegészítjük egymást és összedolgozunk. Ez nem mehet tehát úgy, ha az egyiknek a másik csak kevésbé fontos, ha a házasság, a kapcsolat kompromisszumon alapszik, vagy ha egyszerűen nem jövünk be eléggé a másiknak.

HarmoNet tipp: Az önzetlen szeretet felszabadít! >>

Mi lehet ehhez a megoldás, mit tehet az, aki nem született tökéletes külsővel, türelmes, elfogadó személyiséggel, vagy különösen okos, humoros kis buksival? Természetesen semmi. Nem létezik csúnya, hiányos vagy éppen kapcsolatokra alkalmatlan személy, mindössze olyan, aki rossz helyen keresgél, vagy éppen olyan szekér után rohangászik, amelyik őt magát nem veszi el. A párkapcsolati siker kulcsa, hogy addig keress, kutass, amíg megtalálod párkapcsolati vevőköröd. Ha megvan a vevőkör, már megemelkedik az önbizalmad, aki a legtöbbet adja, vagyis aki hibátlanul licitál, s aki emellett neked is igazán fontos, ő lehet a főnyeremény számodra. Gondolkozz el ezen!


Munkahelyi sikerek

A munkahelyi sikerek a párkapcsolatihoz hasonlóan működnek. Gyermekkorunkban álmodozunk szakmákról, elfoglaltságokról, később a pályaválasztás előtt esetleg az anyagi biztonságot emeljük ki egy-egy szakma megválasztásakor, vagy éppen egy hangzatos és alig ismert pályát választunk. A karrierünk során aztán majd feladatkörről-feladatkörre sodródunk, és meglelhetjük önmagunkat. Ennek ellenére lehet valaki gazdag átmenetileg, és lehet valaki a munkában "hát megvagyok" gondolkodású, de igazán sikeres, és ehhez kapcsolódóan megbecsült, illetve jó keresetű csak akkor lehetsz, ha azt a feladatot végzed, amit neked találtak ki. Itt persze lehet vágyódni, pörögni azon, hogy miben szeretnél tehetséges lenni. Ha vágysz egy képességre és feladatvégzésre, de alig-alig bírod elvégezni, pl. egy művészeti ág, mások oktatása jó, kommunikációs készség nélkül, stb., akkor inkább legyen ez a hobbid, és folyamatosan képezd magad, de ha igazán sikeres akarsz lenni, tesztelt készségeidet a pályaválasztáskor, vagy a munkába álláskor. Ha így teszel, megtalálhatod előnyös oldalaidat, és igazán tökéleteset alkothatsz az emberiség történetében!

HarmoNet tipp:
Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban >>

Az egészség, mint megelégedettség

Nagyon fontos, és bizony sikernek számít, ha valaki rendszeresen képes sportolni, illetve, ha valaki egészségét hosszú időn át képes megőrizni. Ehhez a stressz gyors és könnyű elvezetése szükséges, illetve egy olyan vitaminokat pótló táplálkozásmód, és a szervrendszert stimuláló, megőrző életforma, amely a káros anyagokat kidolgozza, lebontja a szervezetben, illetve amely képes beépíteni a nyomelemeket és vitaminokat.


Ehhez szintén mentalitásváltás szükséges. Nem olyan sportágba kell fogni, ami olcsó, vagy ami szerinted extrém, és amitől különleges vagy, hanem amely tested számára a legelőnyösebb mozgásforma. A táplálkozásodban pedig, ahelyett, hogy a nyelved számára mindig a finom ételeket vennéd magadhoz, győződj meg róla, hogy vércsoportod szerint mit tudsz könnyedén lebontani, és mi az, ami olcsón és hatékonyan táplálja testedet.

Fodor Kata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x