3 gyors és olcsó fogyasztó tearecept! - Készítsd el házilag!...
Címlap / Szépség-Egészség / 3 gyors és olcsó fogyasztó tearecept! - Készítsd el házilag!

3 gyors és olcsó fogyasztó tearecept! - Készítsd el házilag!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nem kell érte bioboltba járni, vagy különleges gyógyszerközpontokat felkeresni. Nem szükséges sok pénzt sem kiadni érte, mi több, szépen és lassan érhetsz el általa hatást, azzal, hogy étkezések mellé fogyasztod. Lássuk miként!  

A legősibb mód a súlykontrollra a tea fogyasztása. A teák igen nagy hányada ugyanis méregtelenít, fertőtlenít és frissít. A zsír lerakódását megakadályozza, mi több a már meglévőt mozgósítja. A tea folyadék, gyorsan távozik a szervezetből, ezért nem könnyű bánni vele. Nem megy ez egyik napról a másikra, időt kell hagyni neki, türelmesnek kell lenni. A legjobb, ha ezeket a recepteket elteszed, és forgó rendszerben fogyasztod őket, mikor melyiket. Érdemes naponta 2-3 csészével fogyasztanod ezekből. Ha egy nagyobb adag teát reggel elkészítesz, estig bátran fogyaszthatod!

HarmoNet tipp: Méregtelenítés olcsón, otthon - gyógyteával! >>

A legjobb, ha teákat étkezés előtt fél órával fogyasztod, vagyis a főétkezések mellé, de nem engedve, hogy azt a táplálék szívja fel, hanem a gyomorból egyenesen a szövetekhez juthat!


1. Alapozó tea - első nap

Nem túl költséges elképzelés a szálas fehértea beszerzése. Ez egy ősi bőrszépítő, frissítő, roboráló tea, amely a zsír megtapadását gátolja, és fogyasztó hatással van. Mivel sokszor az érzelmi problémák is lerakódásokat okoznak, érdemes egyharmad babarózsa teát adni 2/3 fehérteához.

Figyelem! Elkészítésük fajtánként változik, más lehet a kettőnek, ezért olvasd el a címkét! A végeredmény együtt fogyasztható, cukor nélkül!


2. Zsírrobbantó - második nap

Erősen fogyasztó tea, berobbanthatja a zsír leválasztását a zöldtea. Ez szálas, minőségi zöldteát takar, amely már natúran is hatásos, de ha minden csészéhez 1/3 csésze citromfű teát keversz és ehhez egész, héjas, mosott citromkarikákat adsz, a hatás tovább fokozódik.

A citromot érdemes a már kihűlő félben lévő teába, de még melegen beletenni. C-vitamin tartalma kiváló fogyasztó. A zöldtea szintén eltávolítja a káros anyagokat, és jó méregtelenítő. A citromfű viszont a nyugtató hatást erősíti, ezáltal elkerülheted a stressz okozta felesleges evést, illetve a stressz okozta lerakódásokat, amelyek a védekező készségből fakadnak, így pl. félek, aggódom, idegeskedek, így a test védelemből zsírpárnákat, szigetelőanyagokat növeszt közém és a világ közé! Szintén cukor nélkül fogyasszuk.


3. Alakító - harmadik nap

Végül, de nem utolsó sorban meg kell emlékeznünk a borsmentáról, amely emésztést serkentő, és ezáltal erősen fogyasztó teakeverék. Semmit sem kell beletennünk, önmagában kiválóan fogyaszt! Ha nem bírjuk már ki édesítés nélkül, érdemes mézzel fogyasztani, esetleg nádcukorral de a sima cukor, fehércukor, sőt a rumos barnacukor és egyéb nyalánkságok továbbra is kerülendők.

HarmoNet tipp: Gyógyulj léböjttel! >>

Érdemes akár egy egész hónapot forgó rendszerben fogyasztani e teákat, de akár állandósulhat is, kis szünetekkel ezek fogyasztása, ugyanis a mindennapi élet részét képezők, a szervezet működését segítő teafélék ezek!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 45340 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x