Trendi Tinik - avagy nem túl egyedi, ha mindenki különböző...
Címlap / Szépség-Egészség / Trendi Tinik - avagy nem túl egyedi, ha mindenki különböző

Trendi Tinik - avagy nem túl egyedi, ha mindenki különböző

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A nagy hőségben leültem egy padra, és a lődörgő fiatalokat néztem. Fél óra elteltével azt vettem észre, hogy mindenki egyforma: formaruha, formahaj, formaszemüveg. 

Az első gondolatom az volt, hogy napszúrást kaptam. Elvégeztem egy sor önvizsgálatot, majd rájöttem, hogy ez nem napszúrás. Ez a trend.

Egy szoknya, egy nadrág

Vannak ugye a szoknya trendik és vannak a nadrág trendik.
Az első csoportba azok a „tini-lányok” tartoznak, akik az aprócska méretű farmerszoknya alá másodfokú hőségriadóban is képesek felvenni a fekete lábfej nélküli harisnyanadrágot.

A második csoport tagjai pedig hatalmas műgonddal választják ki a borzasztóan szűk farmernadrágot, hozzá a méreten aluli toppot, természetesen úgy, hogy a kettő között keletkezett hézagot a télen felszedett néhány kiló felesleg pontosan kitöltse.


Nem látjuk a fától az erdőt
Már néha sajnálom a fodrászokat, a kreativitás lassan kezd kihalni a szakmából.
Elöl, hátul hosszú haj. Egy csöppet sem zavarja a lányokat, hogy a külvilágból semmit nem látnak a szemükbe lógó frufrutól, s ha még ezt fokozni is akarják, akkor sikerül egy hatalmas masnival ellátott hajráfot olymódon felhelyezni fejükre, hogy értelmi célját az teljesen elveszítse.

HarmoNet tipp:
Divatjamúlt a lázadás? Új generációt neveltünk - Tudatos kölykök kényszer alatt! >>

Nem is beszélve hatalmas méretű napszemüvegekről. Sokat olvasok a káros napsugárzásról, bőrrákról, a szem védelméről, de olyat még senki nem tanácsolt, hogy arcbőrünk védelme érdekében húzzuk hajunkat erősen a szemünk elé, majd tegyünk fel egy teljes arcot eltakaró napszemüveget! Kedves fiúk, minden elismerésem a tiétek, elég nehéz lehet így megtalálni a nagy ŐT.


És még ők sem kivételek….

Már a tini-fiúk is szívesen trendik mostanában. Baseball sapka, hosszú haj, farmernadrág, mely alól kötelező jelleggel ki kell villantani a boxer-alsót. Mókás belegondolni abba, hogy egyszer ők lehetnek egy bank vezetői, vagy egy nagy cég HR-esei, akik egy csapatépítő tréning alkalmával azt ecsetelik az új kollégáknak, hogy mennyire fontos a jó megjelenés.

HarmoNet tipp:
Tokio Hotel - az év felfedezettjei! Mit tudnak a srácok? >>

Ma már mindenki trendi akar lenni, már senki nem akar más vagy egyedi lenni. Vagy inkább nem lehet az, mert akkor kilóg a sorból és az már ciki, ezáltal mindenki trendivé válik, vagyis teljesen egyformává. De mi is az a trend? Egészen pontosan irány, irányzat.

Na de mindenki ugyanabba az irányba?

Kósa Nikolett
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7731 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x