Ha nincs, aki megvakarja a hátad - mit jelent, ha kaparod?
Címlap / Szépség-Egészség / Ha nincs, aki megvakarja a hátad - mit jelent, ha kaparod?

Ha nincs, aki megvakarja a hátad - mit jelent, ha kaparod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

...akkor kénytelen vagy magadnak megtenni. Ha nincs aki megmasszírozzon, akkor is magadra vagy utalva. Nem lehetünk mindig olyan szerencsések, hogy ott van mellettünk egy szerető társ, akitől elvárhatunk egy kis hátvakarást-simogatást, egy kis viszont kényeztetésért cserébe’.  

Hátvakarás, önmasszázs
Az ember jópofa majmocska. Néha iszonyúan viszketni kezd a háta, és mérhetetlen vágy tör rá, hogy megvakartassa valakivel. Odahaza egyszerűen nekitörleszkedik az ajtófélfának, vagy egy fa kérgének a kertben. Ám irodában, munkahelyen, vagy baráti társaságban nem illendő vakaródzni, még ha dupla olyan jól is esik. Ilyenkor az ember elvonul. Ha sikeres, akkor nem egyedül – és lesz része egy kis vakirgálásban, itt-ott. Ha nem akkor vagy fizet érte, mint a kismajom. Apropó - nemcsak az emberek hajlandóak fizetni a szexért. A hím makákók kurkászással váltják meg a párzási jogot annál a nősténynél, amelynek megtisztították a bundáját. A szex előtti kurkászás néhány másodperctől akár fél óráig vagy még tovább is tarthat. Vagy magának csinálja – mint az a bizonyos másik kismajom.

Süni labda, hátkefe és ajtófélfa
Amikor nincs kéznél senki, akkor csináld magad! Szemérmesen elvonulhatunk, és megvakarhatjuk hátunkat egy ceruza végével, egy hátkefével, vagy egy erre a célra árult kis vakaróval. Ám ha egy süni labdánk van, máris belevihetünk egy kis tuningot a dologba. Olyan HarmoNet olvasósan. Tegyük a labdát a nyakunknál a gerinc egyik oldalára úgy, hogy behajlítjuk lábainkat, majd végiggörgetjük egyenes háttal a gerinc mellett, s ugyanezt megismételjük a másikoldalon.

HarmoNet tipp: Miért jó vakarózni? >>

Az ajtófélfát, vagy a szekrény oldalát kicsit feldobhatjuk, ha egy kifejezetten erre a célra odarakott durvább textíliát borítunk rá, időlegesen, vagy örökre.

A vakaródzás kultúr-antropológiája – avagy már a kínaiak is!
A kínaiak tündérkirálynője – Ma-ku – hosszú körmöket növesztett a vakaródzás megkönnyítésére, és kínaiul azt mondják az igazi élvezetre: „olyan, mintha Ma-ku vakargatna”. Kelet-Ázsiában ősidők óta karmokban, kezecskében végződő bambusz, fa, lakk, csont, jáde, fém hátvakaró pálcát használnak, mely mindmáig sem ment ki a divatból, mint gombos cipővel a cipőgomboló.

Jelentkezésre is használták: a diák ezt emelte fel, ha felelni akart a tanár kérdésére.

Leggyakoribb kínai elnevezései:
pu-csiu-zsen „nem kell megkérni mást”,
lao-tou-lö „vénember öröme”,
zsu-ji „kedved szerint”, „ahogy akarod”,
nao-jang-jang „vakard ahol viszket”
vagy egyszerűen szao-csang „vakaró pálca”.

Japánul mago no te „az unoka kezé”-nek hívják.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5544 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x