Hétköznapi tépelődések margójára - küzdelmek helyett...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hétköznapi tépelődések margójára - küzdelmek helyett siker!

Hétköznapi tépelődések margójára - küzdelmek helyett siker!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Bármit megtenne az ember, hogy a hétköznapjai könnyen és harmonikusan alakuljanak. Mint eddig is mostani írásomban is a belső út szintjéről közelítem meg e kérdést. Akárhogy is, a mindennapok nem könnyű piskóta, nem egy sima ügy, hiszen inkább szív ügy, de ezt nagyon ritkán ismerjük fel. Mit jelent ez? Lássuk! 

Amikor a vekker ébresztőt fúj!
Bárhogy is csűri csavarja az ember, a dolgok a legtöbbször nem úgy sikerülnek, ahogy szeretné, ha pedig mégis, akkor a nagy boldogságból hamarjára kiábrándulás lesz. Már amikor reggel csörög az óra és fel kell kelni, már ott elkezdődik a nehézkedés. Nem akaródzik a felébredés. Már az első szempilla rezgésnél megjelenik a fájdalom, a kora reggeli nyugalom megzavarása okán. Máris küzdő lett, egy kis pillanat alatt. Még csak az ágyból ki sem tette a lábát, máris beindult a harc, hiszen ellenáll valaminek, ami neki nem tetszik, nem a kedvére való. Még a reggeli kávéig sem jut el, máris elképzelése van arról, milyennek kellene lennie egy reggelnek.


Eszedbe jutott már, hogy te is hasonló küzdelmet folytatsz már hosszú életek óta? A régi jól bevált nyújtózkodás, a puha ágy melege, finom reggeli illatok, békesség és nyugalom, az álmok világának ringatása, az alvás biztonsága és csörög, zörög, kerreg a vekker. Ébresztő!

A megjelenő ellenállások aztán egész nap végigkísérnek, még igazolhatod is magad, hiszen a vekker belezavart az álmodba, megzavarta az édes álmot. Mindez elegendő indok arra, hogy nyűgös legyél.

A régi megszokott, jól bevált trükkök változatosan egészítik ki a napodat, az élet illúzióját keltve. Olyannyira megszoktad  már őket, hogy fel sem tűnik neked, hogy ők irányítanak téged. A baj -  ha egyáltalán baj -  csak az, hogy ettől a nap végére kimerülten érsz haza, alig van energiád. A negatív oldalra kerültél és így, az egész napodat végig küzdötted. Most a vekker miatt, a többiről nem is beszélve.

HarmoNet tipp: Az élet több annál, mint amit gondolsz róla! >>

Küzdelem helyett inkább érezz hálát e belső nehézségekért. Legyél magaddal megértőbb, hogy ezt elfogadni tudd, hiszen a hála egyrészt oldó hatású, másrészt pedig a hála tükrében meglátod, hogy az egész felfordulást te magad csinálod. Ha hálás vagy, akkor már nem okolod sem a világot, sem másokat a problémáid miatt. 

Küzdéstől mentesen
Csak nyugi. Semmi pánik. Nehogy beleess a következő csapdába, miszerint "könnyű másnak és neked a legnehezebb és senki nem ért meg..." Senkinek sem könnyű, vagy könnyebb. A magunkkal való küzdelemben hajlamosak vagyunk még több téves hiedelmet felhalmozni, melyek kenegetik ugyan a sebeket, de csak olaj a tűzre! Ezek közé tartozik az a gondolat, hogy a másiknak könnyebb. A figyelmedet ezekről, vagyis kívülről, hívd vissza magad felé a következőképpen:
  • térj vissza a légzésedhez, figyeld meg, ahogyan ki és belélegzel és tartsd ki ezt a figyelmet, amilyen hosszan csak tudod vagy:
  • lassulj, oldódj, csendesedj
  • igyál hideg vizet, lassan kortyokban
  • zuhanyozz le, legjobb a váltózuhany
  • kiabálj, vagy püfölj egy párnát, táncold ki, ugráld ki magadból az elégedetlenséggel járó dühöt,


Láthatod, hogy a régi szokásaid mennyi kellemetlenséget tudnak neked okozni feleslegesen. Legyél türelmes, hiszen e nélkül semeddig nem jutsz, így lehet, hogy a gyakorlatokat el sem kezded, mert egyszerűen rávágod azt, hogy „tudod, vagy már csináltad és nem jött be.”

HarmoNet tipp: Hét esszencia, hogy jobbá tedd párkapcsolatodat >>

A gyakorlatok, azok gyakorlatok és tőled működnek. Nem ők működtetnek téged. Ha csinálod megy, ha nem csinálod nem történik semmi, de ez nem a gyakorlat hibája, hanem a te sietséged megléte okán van így! Tehát, kérlek,  ne siesd el azzal, hogy tudod! Rendben van, az jó, hogy tudod, de ha csinálod, nagyobb esélyt adsz a tapasztalásnak.  A sietséggel, csak egy újabb falig jutsz, amit aztán újra elkezdesz nyomni és kezdődik a küzdelem előről. Nem tudod siettetni és amíg sietteted a folyamatot, addig is akadályozod a kivirágzást, az elengedettségedet.

Knolmár Marica 
 
[ 1454 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x