Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szép és igényes...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szép és igényes viselet hétfőn!

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szép és igényes viselet hétfőn!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

A hét napjai meghatározzák ízlésünket, kedélyállapotunkat és éppen ezért azt is, hogy hogyan nézünk ki. Ugyanaz a vörös blúz egyik nap pocsékul hivalkodónak és rondának tűnhet, míg más napokon egyenesen vadítónak tűnhetünk benne. Mitől függ, és ami még fontosabb, melyik napon milyen színek állhatnak igazán jól? Mely minták, formák vagy kiegészítők? Ha ruhatárad szinte egyszínű, és nem túl változatos, akkor is változatosabbá teheted külsődet a napi divat ismeretében! 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban, és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az Univerzum egy részével.
Most rávilágítunk, melyik nap miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Kezdjük a hétfővel!

Hétfő

Milyen a Hold ezüst ragyogása a mélykék tengeren... hétfő érzésvilága.

A hétfő a Hold uralma alatt áll, ezért a lágyabb anyagokat és hatásokat kell előnyben részesítened, az erősen kontrasztos hatások, buborékok, vagy kör alakú minták vagy éppen háromszögek rettenetesnek tűnhetnek.


pixabay

Színek: Ezüst, fekete, fehér, világoskék, vagy a Hold aranyló udvarának tompa színe. A vakító, UV-s színek most nagyon rosszul hatnak.Anyagok: Selyem, szatén, könnyű textilkendők, átlátszó elemek, csipke. De ha erősebb anyagot lelnél, lehet akár farmer is. A nylon és műanyagok, illetve a lakk most abszolút nem való.

Formák és minták: Leginkább minta nélkül, vagy batikolt jellegű ruházat illik. Jó, ha most az egyszínűre törekedsz. Legyen viszont átlátszó a ruhád éjjelre!

Tippek: Vegyél a topra ma egy lágy blúzt, vagy vállkendőt, a lágy formák hódítanak. Párod nyakkendője se legyen éles, hegyes. Egy alacsonyabb sarkú cipő ma jobb, mint egy tűsarkú. Apró kiegészítők a mellkast emeljék ki. Ékszerek közül az ezüstöt válaszd, vagy a fehér gyöngyöt!

HarmoNet tipp: A szex színei (+18) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x