Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerda forgataga...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerda forgataga - Mit viselj ma?

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerda forgataga - Mit viselj ma?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Merkúr napján zaklatottak, idegesek lehetünk. Nehéz időszak, mivel már leéltük a hét felét, de még messze van a vége, a pihenés. Merkúr a tarkaság kedvelője. Miként nézhetsz ki ma igazán bombasztikusan, vagy mi az, amit mindenképp kerülj el, hogy ne csinálj magadból show-majmot? Design a hét közepére! 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig, szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az univerzum egy részével. Sorozatunkban most rávilágítunk, melyik nap, miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Szerda
Színek: Drapp, homok, esetleg sárga és narancs, tégla, réz és bronz. Ezek a színek a Merkúr színei. De a sáfrányról is érdemes elgondolkoznod. Illetve ami illik ezek mellé, pl. a zöld.

HarmoNet tipp: Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szexi kelmék és kiegészítők keddre >>

Anyagok: Anyagok közül a kényelmes pamut lehet jelentős. Minták közül bármi, ami nem túl tiri-tarka. De a szivárványszínű öltözetnek is ma van a napja. Több különböző kiegészítő ma összepasszolhat. A feliratos, vicces pólók is ma mutatnak a legjobban. 


pixabay

Formák és minták: Ma jól állhat minden extrém viselet, illetve a féloldalas ruházatok. Ezen kívül a fél-sportos, fél-elegáns, vagy éppen teljesen sportos megoldások. Minták közül lehet pöttyös, körös, hullámos, illetve mozgásban lévő minták, sorminták is. A csíkos és kockás szintén a mai nap csodája. 

Tippek: Ne feledkezz meg a skótkockáról sem. Igazán divatos és ma már ezer különböző színben gyártják. Ezen a napon viselhetsz akár műanyag, fa vagy egyéb, egyszerre akár többféle kiegészítőt.

Ez a formabontó viseletek napja, ezért hajszínezést, csíkozást is ilyenkor érdemes kipróbálnod, vagy csillogó hajsprayt használnod.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x