Elegancia és divat a hét napjai szerint - Trendi külső, hogy...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Trendi külső, hogy ne mondj csütörtököt!

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Trendi külső, hogy ne mondj csütörtököt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Csütörtökön romantikusak lehetünk, és igazán nagynak, terebélyesnek is érezhetjük magunkat. Szeretnéd elkerülni a slamposságot, de elkapnád a harmónia és szépség pillanatait? Divat csütörtökre. Így csináld! 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig, szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az univerzum egy részével. Sorozatunkban most rávilágítunk, melyik nap, miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Csütörtök
Kicsit tohonyább nap, ami kedvez a nagyobb, tágabb, bővebb, kötött ruházatnak. Horgolt mellények és romantikus viseletek is ilyenkor állnak jól. Jupiter uralma alatt áll.

Színek: Elsősorban kék, olykor a lila, világoskék illetve a fehér színek illenek hozzá, néha az azúr vagy a zöldbe nyúló, de nem élénk zöld színeket is ajánlják.


pixabay

Anyagok: Pamut, kötött, kényelmes viselet, ami lehet régies, elegáns vagy éppen sportos is. A vad és durva anyagok, pl. bőr, vagy lakk ezeken a napokon nem tesznek jót. A szatén még finom lehet, és jól mutat rajtad ekkor.

Formák és minták: Spirális, körkörös minták, illetve kötött minták: szaloncukor alak, illetve fonalas, szalagos elrendezések. Inkább szolidabb, lágyabb formák jók.

HarmoNet tipp: Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerda forgataga - Mit viselj ma? >>

Tippek: Ezeken a napokon nyugodtan vehetsz lazább, bővebb ruházatot de ilyenkor könnyen ki is nézünk teltebbnek, ezért óvatosan, ésszel végezd ezt is. A magas sarkú e napokon nem áll jól, lakli leszel tőle. Inkább lapos talpú papucsot, cipőt, vagy csizmát viselj. Kiegészítőnek jó egy óriási, akár földig érő kardigán.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4584 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x