Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerelem és szépség...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerelem és szépség öltözékedben

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerelem és szépség öltözékedben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Vénusz napján nem csak a tökéletes megjelenésre törekszünk, hanem arra is, hogy a hibátlanság éppen kedvesünknek is a lehető legjobban bejöjjünk. Ha még nincs párod, ma majd mindent megteszel, hogy bejövős külsőt applikálj magadnak. Szerelem és romantika a megjelenésben. 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig, szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az univerzum egy részével. Sorozatunkban most rávilágítunk, melyik nap, miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Péntek
A szerelem és szépség istennője után Vénusz napja, ezért egy különleges időpont. Pénteken általánosabban szebbek, fittebbek, és elegánsabbak vagyunk. Minden ember kisugárzása megnövekszik.

Színek: A rózsaszín, a bordó, a sötét és almazöld, illetve homok és drapp, esetleg a mogyoró is megállja a helyét. Viszont kizárólag természetes árnyalatokat válasszunk, a mesterséges színek nagyon taszítóak lehetnek.


pixabay

Anyagok: Természetes anyagokra bukunk ezen a napon. Ilyenkor a természetes fa, és kagyló ékszerek hódíthatnak. Textíliában selyem, pamut, szatén, lenvászon, zsákanyag és egyéb természetes textíliák.

HarmoNet tipp: Elegancia és divat a hét napjai szerint - Trendi külső, hogy ne mondj csütörtököt! >>

Formák és minták: Lágy formák és minták, kör, pötty és csepp alak lehet jellemző Vénusz napjára. A lágyan fodros ruházat ekkor kedvesen mutat a lányokon. Az élesen elvágott szoknya helyett kerekebb ívű, cipőből kerekebb orrú lehet ezen a napon szép, mind nőnek, mind férfinak.

Tippek: Igazán szép lehet ekkor többféle selyemsál, lánc de kéz díszítése, gyűrű vagy fülbevaló is előnyös lehet. Az övvel való kiemelés, a csípő kiemelése viszont veszélyes lehet, Vénusz ugyanis szélesít. Nyáron ekkor legyezőt is ragadhatsz, vagy egy fodros napernyőt. Ne feledkezz meg a gyöngysorról sem!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x