Elegancia és divat a hét napjai szerint - Ragyogó külső...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Ragyogó külső vasárnap is!

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Ragyogó külső vasárnap is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-01

A Nap fénye és ragyogása, az öröm, a jókedv ebben a napban koncentrálódik. A bulik után ütött-kopottan, családi ebéden vagy éppen egy lassan összehozott randin egyaránt ragyognod kell. Ilyenkor általában nem másnak, hanem épp a legfontosabb embereknek, szeretteidnek és önmagadnak. Miként ragadhatod meg a Nap fényét és varázsát? Szépség, ahogy az ég adja, vasárnap is! 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig, szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az univerzum egy részével. Sorozatunkban most rávilágítunk, melyik nap, miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Vasárnap
A Nap, az életet és erőt adó napja. Ezért a fényesség és ragyogás ideje. Fontos mindig a napi fényviszonyokkal számolni.

Színek: A Nap árnyalatai, a rezes, a bronz, az arany, beige, a sötét sárga, illetve a topázos árnyalatok, valamint ezek kiegészítői, barna, meleg árnyalatai.


pixabay

Anyagok: Mindenképpen kellemes meleg hatású anyagokat érdemes ekkor venni, leginkább talán természetes vászon mutat, de a kord is ragyogó vasárnap! Kiegészítők anyagának arany bronz való, illetve sárgaréz.

HarmoNet tipp: Elegancia és divat a hét napjai szerint - Makulátlan külső szombatra >>

Formák és minták: Formákat tekintve a napmotívum, a sugaras elrendezések, a körkörös minták jók lehetnek, illetve a hullámos, buborékos elrendezések. Klasszikus öltözet illik hozzá, elég szoláris. Nap napján érdemes nyak tájékon vastagabban (széles gallér, sál, kendő) és széles alsó ruházattal készülni, mell tájékot, a gyomor magasságát viszont karcsúnak feltüntetni.


Tippek: Mindenféle természetes anyagot kombinálhatsz és kipróbálhatsz. A talányos, flitteres ruhák, a kötött kardigánok, kötős megoldások, zsinóros kiegészítők ekkor nagyon jól mutatnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x