Szaunasuttyók és egészségmániások - 9 típus a szaunában...
Címlap / Szépség-Egészség / Szaunasuttyók és egészségmániások - 9 típus a szaunában

Szaunasuttyók és egészségmániások - 9 típus a szaunában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Azt hiszem, te is magadra ismerhetsz, ha szoktál szaunázni! A legtipikusabb fazonok bizony így viselkednek a szaunában. Lehet, hogy te is egy vagy közülük? Görbe tükör, kritika, vagy dicséret? Döntsd el magad! 

Szaunázni megyek… ez mindenkinek mást jelent. Kilenc típus, kilenc módja a szaunázásnak, kilenc vicces alak, akik magukban, vagy együtt élvezik ezt a skandináv wellness kultúrát. Görbe tükör a szaunázás barátainak.
 1. A kocka: Pontosan félórára megy be, éppen addig ül bent a szaunában, ameddig le nem jár az ideje. Pontosan ugyanoda ül minden alkalommal, mindenkire rászól, aki nem úgy ül, vagy fekszik, ahogy szerinte helyénvaló. Azonnal szót emel, ha a hőmérséklet nem megfelelő, és jaj a szauna gazdájának, hogyha véletlen szálka menne nemes alfelébe! A szaunában keveset beszél, ha mégis, akkor örömmel kioktat másokat. Autentikusan szeret szaunázni. Ha pucéran, akkor pucéran, bár alapvetően nem helyesli a közös meztelenkedést. Szikár alkatú.   
 2. A gondoskodó: Az összes bent ülőért lelki felelősséget érez. Ha valaki rendre utasítja, akkor hisztizni kezd, ezért ezzel nem érdemes próbálkozni. Mindenkiről próbál gondoskodni, aki benn ül. Szívesen takargatja magát mindenféle eszközzel, lehetőleg olyasmivel, ami nem egészen illik a szaunázáshoz, de szerinte cuki, vagy ha pasiból van az illető, akkor furán kinéző dolog. Szívesen ad tanácsokat arra nézve, hogy érezheted magad még jobban a szaunában, akár kérés nélkül megmasszíroz, beolajoz, vagy hangsúlyozottan rád való tekintettel, visszautasíthatatlan mosollyal az arcán beillatosítja a fülkét. Fecseg, és túlzásba viszi magát. Lehet, hogy ötpercenként ki-be rohangál, ezzel bosszantva másokat. Néha duci, de többnyire délceg, csinos alakú pasi vagy nőci.
   
 3. Menőmanci/ Menőjenő: A legújabb szauna olajjal felfegyverkezve lép be a fülkébe, tökéletesen kigyúrt testtel, napsütötte-barnán, megnyerő mosollyal. Felméri, hogy van-e hely, és ki mellé érdemes ülni. Odaül, és két percen belül mindenki venni szeretne tőle valamit – például a szauna olajat, mert például ezzel kereskedik – vagy vállról indítható atomrakétát, esetleg gumicsizmát, tojásszeletelőt, uborkahámozót, mindegy mit. Tökéletes törölközője van, ha csajszi, akkor mindenki őt irigyli, ha pasi, akkor viszont neki van a legnagyobb cerkája, amit gondosan, és nem feltűnően közszemlére is tesz. Látványosan bekeni tökéletes testét, és várja a hatást, ami nem marad el. Pontosan addig marad, amíg kell, majd pontosan annyiszor ismétli a folyamatot, hogy tökéletes legyen.
   
  Szeretnél igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Ismertesd meg őket a szaunázás új világával!
  http://www.szaunaterapia.com/
   
 4. Szédültke: Hol is hagyta a törölközőt? Hol van a szauna kendője? Egyáltalán ő maga jelen van ebben a világban, vagy éppen valahol másutt van? Lehet, hogy még azt sem veszi észre, ha rosszul lesz a szaunában, hiszen kedvenc élménye, hogy őt meg kell menteni. Őt nem érti meg a világ – lám már a szaunát sem bírja, pedig hogy szerette. Tüll-szerű leberenyegeket terít magára, kissé dicsőült mosolygással jár-kel a világban, és csak azokkal áll szóba, akik megérdemlik. Imád mindent, ami különleges, tehát ha egy méregdrága, nagyon jó minőségű szauna olaj a piacra kerül – természetesen megfelelő csomagolásban – akkor ő garantált vevő lesz erre. Ő az egyetlen a szaunában, aki felfedezi az ülőkékben rejlő szép motívumokat.
   
 5. A félős: Ő vagy egyáltalán nem megy be a szaunába, vagy csak akkor, ha nincsenek bent mások. Eléggé antiszociális, és amúgy is fél attól, hogy mások meglátják a különféle tartozékait, úgy mint kézfej, meg lábak. Mert szerinte mindezek egyáltalán nem úgy néznek ki, ahogy normális embereken ki kell nézniük… és ettől végtelenül szenved. A szaunát már-már mazósan szereti, sokáig benn ül, kicsit mindig túl a valódi tűréshatáron. Vele nem nagyon lehet találkozni, mert ha te bemész, ő kijön. Egyébként iszonyú sok infója van a szaunáról, ő lesz aki még azt is blikkre megmondja, milyen fából, azon belül a téli vagy a nyári vágásból építették a fülkét.
   

   
 6. A hős: Ő az, aki akár hatszor is bírja, de mindenképpen a legtovább, tovább mint a többiek. Szeretne versenyezni egy kicsit, bizonyítva, hogy ő ügyesebb, tapasztaltabb, mint mások. Szereti, ha megdicsérik. Általában szívesen fecseg, beszélget, fontoskodik. Kedvesen megkérdezi, hogy szabad-e illóolajokat használni, majd kiselőadást tart annak élettani hatásáról, vagy éppen bedobja a közösbe a tuti szauna olajat, amit most fedezett fel. A lényeg, hogy jó fej legyen, hogy szeressék. Őt ritkán látni egyedül a szaunában, neki társaság kell ehhez is.
   
 7. A mókamester: A fiúk biztos ismerik ezt a típust, aki a derék magasan maga elé kötött törölközőből, és a saját Jancsikájából pillanatok alatt bábszínházat rögtönöz. Aki megvicceli a többieket, eldugja a papucsukat, büdöset csinál, vagy éppen addig nevetteti a bent lévőket, hogy azok fájó rekeszizommal bukkannak elő. Teleshop-előadást rögtönöz egy társa szauna olajából, vagy éppen kicikizi a nyelvet nem beszélő idegent. Neki mindegy, hogy ezt hol műveli, a lényeg, hogy ő legyen a csapat jó arca, aki szórakoztatja a bandát.

  HarmoNet tipp: Légfürdő, gőzfürdő, szauna - iránytű méregtelenítéshez! >>
   
 8. A szaunasuttyó: Egyenesen gőze nincs arról, hogyan kell tekintettel lenni másokra. Bemegy, anélkül, hogy kérdezne, egyenesen a kövekre csepegteti az illóolajat, majd a legjobb helyről egy görbe nézéssel arrébb túrva az éppen ott tartózkodót elterpeszkedik. Rádörren arra, aki az ő nagyszerű nyugalmát megzavarva ki, vagy be akarna jönni-menni. Sokat bír, ez látszik alkatán, gyakran testépítő, de a nyak nélküli fajtából. Nem beszélget, csak utasítgat. De élvezi.
   
 9. A lusta: Elterül a szaunában, mint Alföldön a furulyaszó, és betölti az egész teret. Mesékkel szórakoztatja a többieket, amik általában szórakoztatók, de rém hosszúak, képtelenség kivárni őket. Rozmárként veti magát a hideg vízbe – ő bírja a nagy szélsőségeket, nem sipákol. Sokat tud a szauna kultúrájáról – is – és ezt a tudását örömmel csillogtatja, különösen, ha jó csaj/pasi van a közelében. Ha nincs kit szórakoztatnia, dinnyemosollyal terül el a placcon és büszke magára.

HarmoNet tipp: Szeretnél igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Ismertesd meg őket a szaunázás új világával! >>

Az azonosság, vagy hasonlóság veled, vagy a valósággal nem a véletlen műve!

Váraljai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x