Divatos külső az idei télen is! - Elegáns és extravagáns...
Címlap / Szépség-Egészség / Divatos külső az idei télen is! - Elegáns és extravagáns kompozíciók

Divatos külső az idei télen is! - Elegáns és extravagáns kompozíciók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Erre az évre a divatdiktátorok kicsit merészebb színeket formákat, álmodtak meg, mint az előző években mind a cipők, csizmák terén, mind a télies ruházatban, legyen az kabát, pulcsi vagy netán miniszoknya. Végre mindenki saját kénye-kedve, testalkata és egyénisége szerint választhat szinte bármit, nem fognak ujjal mutogatni rá, hogy divatjamúlt. Kedvenc szín a paradicsom piros. 

Csizma
Újra elő került a 20 évvel ezelőtti divat, ami szinte rendhagyónak mondható. A csizmák szára lerövidült az idén, vagy épp nagyon megnyúlt. Hódít a bokacsizma. És előtérbe került a francia stílus, mind orrban, mind sarok felépítésben egyaránt. Vastagabb sarok és hosszú lehetőleg térd feletti szár, az orr hegyes, de lekerekített. A csizma lehet színes, tűsarkú vastagabb sarkú vagy lapos. Lényeg, hogy legyen különleges. Színes, csatos vagy akár virágos is lehet, de tuti menő ha kockás.

Kabát

Zöld, sárga piros vagy akár rózsaszínű kabátot is választhatsz tuti te leszel a nyerő, csak hagyd a régi lehangoló sötét színeket, a szürkét barnát vagy feketét. Divatos a nagy gomb és a karcsúsított fazon, derékban megköthető változatokkal. Főleg a szövet és a szőrme bundák terén rukkoltak elő újdonságokkal a szakemberek. A kockás szövetből készült, kabát most minden nagy divatcég kínálatában megtalálható.


HarmoNet tipp:
Ünnepi készülődés a kozmetikussal >>

Pulóverek, felsők

Itt a minél színesebb annál jobb verzió lép előtérbe. Lehet csíkos, pöttyös, kockás, lila és rózsaszín. A nagy divatházak mindegyike felvonultatott több darabot is kockás mintára. Az egy szín különböző árnyalataitól, a pirosas skótkockákig szinte bármilyen fajtája divatos. A szűkített és hosszított felsők kiemelve a nőies formákat nagyon jelentősen részt vesznek ez idei divat vonulatában.


Nadrág vagy szoknya
A kockás szoknya és nadrág most is menő pláne ha szövetből van. A szoknya pedig fodros aszimmetrikus és mintás is lehet. A színek árnyalatai legyenek jelen öltözékedben. A szoknya hossza alakodtól függően változhat. Nőies legyen és feltűnő az idén ez kiemelkedő jelentőségű. A koptatott farmerrel, nem lőhetünk bakot, hiszen a 80-as évek végének, 90 –es évek elejének nagy kedvence újra előtűnt, bár csak és kizárólag a szűk verziója.

HarmoNet tipp: Őszi-téli divattrendek - Mit mivel keverhetsz öltözékedben? 10 aranyszabály, hogy ne égesd magad! >>

Buliba pedig a lakkozott és minél csillogósabb rucik és kiegészítők a menők.

E.M.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8328 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x