Ajándékba szépséget és egészséget!
Címlap / Szépség-Egészség / Ajándékba szépséget és egészséget!

Ajándékba szépséget és egészséget!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A fogászati beavatkozások mellett az ünnepi időszakban plasztikai műtétek segítségével fiatalodhatunk, lehetünk csinosabbak, vékonyabbak, kinek-kinek egyéni elképzelése szerint. Vágyaink megvalósítója ezúttal a plasztikai sebész. 

Az utóbbi években egyre elfogadottabbá, természetesebbé válnak a plasztikai beavatkozások. Mindez megmutatkozik abban is, hogy növekvő tendenciát mutat a különböző alkalmakra ajándékozott kezelések száma -mondja dr. Kathó Jenő, plasztikai sebész. Az ünnepi alkalmak ez esetben nem kizárólag a karácsonyt jelentik, gyakoriak a hölgyek számára sokszor kritikus időszakként megélt harmadik, negyedik és ötödik „x” alkalmából ajándékozott kezelések is.

A karácsonyi időszak hosszabb szabadsággal jár, így nyugodtan van idő otthon, akár a négy fal közé zárkózva, de legalábbis szűk családi körben kivárni a műtétek utáni lábadozás idejét. A vendégek egy része rendszerint az ünnepekre szeretné formába hozni magát, a másik csoportba tartozók pedig az új évre valósítják meg vágyaikat. 

Előbbi csoportba tartozó páciensek gyakran kérnek ajak-, vagy ráncfeltöltést. A beavatkozások nagy előnye, hogy gyorsan, minimális kellemetlenséggel látványos eredményeket érhetünk el. Ráncfeltöltés esetében közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír, kisebb duzzanat, valamint viszkető érzés jelentkezhet a kezelt területen. Ezek az injekciós kezelést követő átmeneti reakciók, és egy-két nap elteltével maguktól elmúlnak. Ajakkontúr-nagyobbítás esetében, a kialakuló duzzanat hosszabb ideig, akár egy hétig is fennmaradhat, és az ajkakon egyenetlenségeket okozhat. Mindez azt jelenti, hogy az ajakkezelések végleges eredménye nem közvetlenül a kezelés után, hanem csak néhány nap elteltével ítélhető meg. 

Utóbbi csoportba tartoznak azok a kezelések, melyek hosszabb lábadozási időt igényelnek. Ilyenek például a mell implantáció, vagy zsírszívás. Ezen beavatkozásokat valóban célszerű az ünnepek előtti időszakra időzíteni, hiszen karácsony és szilveszter között a hölgyek többnyire egyébként is szabadságon vannak, s felhasználhatják a műtét utáni gyógyulás időszakaként, illetve a téli időszakban viszonylag egyszerűbb a fokozott fényvédelemre vonatkozó utasítások betartása is. 

HarmoNet tipp: Megdöbbentő: Tombolán sorsoltak mellnagyobbító műtétet! >>

A mell implantátumok beültetése után 2 hétig nem ajánlott az autóvezetés, 6 hétig kerülendő minden olyan tevékenység (pl. nehéz tárgyak emelése) ill. olyan típusú sport, ami erős vállmozgással jár, valamint ezen idő alatt napozás, szolárium nem javasolt, utána is fényvédő krém használata javallott a műtéti heg területén. 

Zsírszívás esetében, amennyiben a műtét helyi érzéstelenítésben történt, utána haza lehet menni, és 1-2 hét kímélet után gyakorlatilag normális életvitel folytatható. A sportolást 1 hónap múlva lehet elkezdeni.  Altatás után 1 éjszakát szükséges a klinikán tölteni. A műtét után mindig keletkeznek bevérzések, duzzanatok, illetve a zsírszívott terület bizonyos fokú megkeményedése mindig fellép. Az első néhány napban ezek a jelenségek fokozódnak majd eleinte gyorsabban, később lassabban elmúlnak. A karácsony, vagy azt követő időszak azért is előnyös a beavatkozás végrehajtására, mivel így a kívánt végeredmény átlagosan kb. 3 hónap múlva, tehát tavaszra, illetve a fürdőruha-szezon idejére valósítható meg.

HarmoNet tipp: Rekord műtét, rekord hülyeséggel! Újabb élő Barbie baba >>

Természetesen az is elgondolkodtató, hogy a beavatkozások helyett fitnessbérletet vagy egy önmagukat elfogadtató önismereti könyvet adjunk ajándékba
. - a szerk.

Orvost Keresek >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2300 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x