Szépészeti beavatkozások - egyre több a férfi páciens!
Címlap / Szépség-Egészség / Szépészeti beavatkozások - egyre több a férfi páciens!

Szépészeti beavatkozások - egyre több a férfi páciens!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hogy csak a nők hiúak, és ők költenek minden pénzt arra, hogy szépek legyenek? Felejtsd el! Egyre több férfi dönt úgy, hogy kicsit rásegít természetes adottságaira, ha máshogy nem megy, hát plasztikai műtéttel. Lehet, hogy nemsokára ők lesznek a szebbik nem? 

Szépítészeti műtétek férfiaknak is
Már nem újdonság, hogy a férfiak is járnak kozmetikushoz, vagy, hogy egy-egy forgatás előtt sminkelik a színészeket, mint ahogy az sem, hogy a közszereplők – politikusok, szóvivők, bemondók – szintén kapnak egy kis vakolatot, mielőtt kiállnának a nyilvánosság elé. Most azonban már egyre többen végeztetnek el magukon különböző szépészeti beavatkozást is, és nem csak a sztárok, hanem az átlag férfiak körében is egyre népszerűbbek a plasztikai műtétek. Talán ez az egyik olyan terület, ahol a leggyorsabban mosódik el a határ a két nem között, és abban sincs különbség, milyen korrigálásokat szeretnének a nők és a férfiak. Az urak pontosan ugyan azokkal a területekkel elégedetlenek, mint a hölgyek, és lehet, nemsokára ők lesznek többen egy-egy plasztikai sebész várótermében.


HarmoNet tipp: Kivasalták Brad Pittet és Robert Redfordot>>

Edzés helyett sebészkés
Az erősebb nem képviselői, ha bevallják ha nem, sokkal hiúbbak, mint a hölgyek, csak éppen sokkal lustábbak is és gyakran bizony még igénytelenek is a külsejükkel szemben. Vagyis azok voltak mostanáig. A férfiak végre rászánták magukat – no és a sztárok is mutatják a jó példát – hogy többet foglalkozzanak a külsejükkel. Ennek egyik látványos eredménye, hogy mind több úr jelentkezik sebészeti beavatkozásra, amikor olyan természetű a probléma, hogy másként nem megoldható. A mondás nagyanyáink korából, miszerint a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél, már rég nem helytálló, így most kés alá fekszenek azok, akik elégedetlenek az orrukkal, fülükkel, hasukkal vagy a mellükkel. Igen, jól látják: a mellükkel. A legtöbb férfi az orrával és a fülével elégedetlen, ezeknek az átszabását kéri a specialistától. Aztán vannak szép számmal, akik edzőterem helyett a műtőasztalt választják, és az izzadást az orvosra bízzák,, miközben az megszabadítja őket az úszógumitól, pocaktól, tokától. A legnagyobb lelki problémát viszont egy kellemetlen tünet, a gynecomastia okozza, amikor is egy férfinak nőies mellei vannak. A legtöbbször ezt is a túlsúly okozza, és alapos fogyókúrával kezelhető, ám van, amikor műtét szükséges a túl sok emlőben található mirigy eltávolítására, ami a mell megnagyobbodását okozza.

A férfiaknak is a külső a lényeg
Ezen kívül nagyon sokan élnek a végleges szőrtelenítés, az arcfeszesítés, a markáns áll kialakításának és a botox injekciók általi izzadásgátlásnak a lehetőségével is. Ritkább, de egyre gyakoribbá váló beavatkozás a szilikon beültetés. Nem, természetesen most nem a mellekről van szó. A férfiak nagyobb vádlit, feszesebb popsit szeretnének ezzel elérni. Sokan vállalkoznak a hajbeültetésre is, mivel a férfiaknál a kopaszodás nagyon gyakori probléma. Összességében az urak egyáltalán nem maradnak el a hölgyek mögött, ha szépészeti beavatkozásról van szó, sőt, míg a hölgyek által igénybe vett kezelések száma az elmúlt években nem növekedett jelentősen, a férfiak száma az orvosi rendelőkben egyetlen év alatt megduplázódott! Ezek után mondja valaki, hogy a férfiak nem hiúak…

Korábban: A férfi érzékeny és hazudós>>

Regele Tímea

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x