Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében
Címlap / Szépség-Egészség / Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében

Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-30

A legvidámabb barakk kiállítás kísérőeseményeként a VAM Design Centerben 2009. február 27-én retro Divatbemutatóra kerül sor fiatal hazai divattervezők közreműködésével. 

A 12 fiatal tervező nem kisebb dologra vállalkozott, mint az ’50-től a ’80-as évekig terjedő időszak divatirányzatai ihlette kollekciót hoznak létre, és egy fergeteges show keretében tárják a közönség elé.

Közreműködő tervezők: D EXP Le Corset,  Mantra Marta, Georgina Gere, Nicole, Orosz Réka ,Reök Cecília, Szakos Kriszta , Szerencsés Gabó, TICCI , Varga Gyöngyi , Varga Tímea.

Az est a divatbemutatót követően is a retro jegyében folytatódik: a szervezők arra buzdítják az érdeklődőket, hogy ők maguk is túrjanak a családi gardrob mélyére és öltsék magukra a trapperfarmert, a jersey miniruhát, a  selyem fejkendőket, a kockásöltönyt, a pálmafás nyakkendőt, hogy részt vehessenek a „jelmezversenyen” ahol értékes ajándékokat nyerhetnek stílusos külsejükkel. A retro hangulat a Chill Out zenekar interpretációjában hallható örökzöld melódiákkal válik teljessé.

További információ >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4028 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x