Ami a szem-szájnak ingere
Címlap / Szépség-Egészség / Ami a szem-szájnak ingere

Ami a szem-szájnak ingere

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A 22-es csapdája a dekoltázs. Minden férfinak óriási erőfeszítésébe kerül, hogy egy szép és kívánatos nőnek, aki estélyi ruhát visel - a szemébe nézzen. Ahogy mondani szokás, a dekoltázs legyen olyan mély, hogy sejteni lehessem a nőt, és olyan magas, hogy föl lehessen ismerni a dámát. Az arcápolás nem fejeződhet be az állnál. Annál is inkább, mert ha valami elárulja a nő korát, az a nyaka... 

HarmoNet-szólás: "Akinek nem ingere, ne vegye magára"

A nyak és dekoltázs ápolása
A 22-es csapdája a dekoltázs. Minden férfinak óriási erőfeszítésébe kerül, hogy egy szép és kívánatos nőnek, aki estélyi ruhát visel - a szemébe nézzen. Ahogy mondani szokás, a dekoltázs legyen olyan mély, hogy sejteni lehessem a nőt, és olyan magas, hogy föl lehessen ismerni a dámát. Az arcápolás nem fejeződhet be az állnál. Annál is inkább, mert ha valami elárulja a nő korát, az a nyaka. A redők, ráncok és párnák kialakulása nem elkerülhetetlen. Elég, ha az ókori görög és egyiptomi nőkre gondolunk: ők úgy őrizték meg nyakuk és dekoltázsuk feszességét, hogy korsójukat a fejükön vitték. Nem a korsón múlik, amelyben szintén víz volt.

Az egyenes tartás kecsessé tesz. Alváskor tanácsos párna nélkül aludni, azután, hogy alaposan megtisztítottuk bőrünket és a testápolót vastagon kentük fel, majd húsz perc múlva, le lehet törölni a fölösleget. Meg fogunk lepődni, hogy a bőr milyen mennyiséget képes magába szívni. Letörölni azért kell húsz perc után a fölösleget, mert tartós pakolás vérbőséget okoz, és ez a véredények elernyedéséhez vezet, vagyis a "túl sok, túl hosszú" ideig - itt is árt.

Pakolás, mielőtt pakolnunk kellene
Judit olvasónk Esztergomból panaszkodva arra, hogy petyhüdt a nyakbőre, megemlíti egy kedves tanárnőjét, akit nemes egyszerűséggel, csak Fonnyadt Ilusnak hívtak. Szóval Fonnyadt Ilus-hatás ellen eukaliptuszpakolással tudunk védekezni. Forró vízhez adjunk pár csepp eukaliptuszolajat, majd mártsunk meg ebben egy kendőt. Csavarjuk ki., helyezzük a nyakunkra így forrón. Gyorsan csavarjuk körül még egy száraz dörzstörülközővel. 10-12 percig kell magunkon hagyni, értelemszerűen fekve, és az egész pakolás után hűs bóraxos vízzel frissítsük fel a nyakunkat.

Ugyanez nagyon hatásos egy csomó konyhai fűszernövénnyel: petrezselyemmel, sóskával, vízitormával. Forrázzuk le egy negyed liter forrásban lévő tejjel. A leforrázott növényt csavarjuk egy törülközőbe és tekerjük vele körbe a nyakunkat. Ne túl szorosan. Újabb száraz dörzstörülközőt is tegyünk fel. A pakolás eltávolítása után, amely különben épp annyi ideig tart, mint az előző művelet, hagyjuk a levegőn megszáradni a bőrünket, és utána kenjük be hidratáló krémmel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 5095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x