HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-28
Címlap / Szépség-Egészség / Ha nemcsak gondterhes

Ha nemcsak gondterhes

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-28

A bőr típusa a terhesség alatt megváltozik, eszerint kell módosítani a bőrápolást. Terhesség alatt az egész test felületén jótékonyan hatnak a nagyobb zsírtartalmú készítmények: különösen a hasán, csípőjén és mellén. 

 

Ha nemcsak gondterhes
Szépségápolás kismamáknak

"A nőknek két fegyverük van: a kozmetika és a könnyek!" Napóleon

Szerencsére nem csak. Elsősorban az ápolás, a fizikai - és tegyük hozzá - lelki egészség az, ami sugárzóvá tesz egy nőt, akkor is, amikor anya lesz. De az állapotos nő testében lényeges változások mennek végbe, amelyeket a kozmetikának is figyelembe kellene vennie. Amikor a az újdonsült mamának a kis jövevény megérkezése után egy ideig ágyban kell maradnia, az alvó bébi mellett időnként kezébe veszi a tükröt, és lehet, hogy csalódott: nincs megelégedve önmagával. A bőr az, ami a terhesség folyamán és a szüléskor különösen jelzi az igénybevételt. Nem csoda, hiszen védő, érzék- és kiválasztószervi, továbbá hőszabályzó funkciójából következően szoros kapcsolatban áll a többi szervvel. A bőr típusa a terhesség alatt megváltozik, eszerint kell módosítani a bőrápolást. Terhesség alatt az egész test felületén jótékonyan hatnak a nagyobb zsírtartalmú készítmények: különösen a hasán, csípőjén és mellén. Nem rossz ötlet a borogatás most sem, hiszen ez élénkíti a bőrt és jobb vérellátást biztosít. Különösen a váltogatott borogatás az, amellyel elérjük a kívánt eredményt. Terhesség alatt a haj gyakrabban zsírosodik, ezért gyakrabban is kell mosni, de enyhe, kímélő samponokkal. Óvatos kefélés és fésülés megtartja a haj ragyogását. Ha azonban szárazabbá vált, akkor az olajos hajmosás megteszi a magáét. Néha a keringési zavarok miatt hullani kezd a haj, de ez a panasz általában hamar megszűnik. Nem rossz ötlet, ha keres élénkítő hajvizet, amely biztosítja a hajhagymánk jobb vérellátását.

Terhesség alatt olyan melltartót tanácsos keresni, amely:

- jó támasztékot nyújt, anélkül, hogy lapítaná a megnövekedett mellet, vagyis legyen mély kosárkája, és sose fejtsen ki nyomást a mellmirigyek szövetére,

- legyen jól megerősített, az alsó oldala enyhén párnázott, a tartói szélesek, nehogy a mell súlya mély hurkákat véssen a vállába.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[2459]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x