Lessük meg, hol lubickolnak a világ leggazdagabb sztárjai!...
Címlap / Szépség-Egészség / Lessük meg, hol lubickolnak a világ leggazdagabb sztárjai! (Csodás képekkel!)

Lessük meg, hol lubickolnak a világ leggazdagabb sztárjai! (Csodás képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Szeretnél úszni a boldogságban? Megmutatjuk a hozzá való medencéket! Extra, különleges, exkluzív és méregdrága pancsolók, ahol csupa élvezet az élet. Akár egy kis intimitásra vágysz, akár ha a világnak mutatnád meg magad és párod, biztosan megtalálod a neked megfelelő csobbanó helyet. A leggazdagabb emberek, a legfelkapottabb sztárok fürdőznek itt - indulhat az álmodozás, és a kíváncsiskodás! 

Több rangos díj is létezik, amelyeket a legjobb medencék kaphatnak. Számos szempont szerint osztályozzák a luxuspancsolókat, így van kültéri, beltéri, magán vagy közösségi medence. A lényeg, hogy a forma harmonikus, a felhasznált anyagok kifogástalan minőségűek, a hangulat és környezet exkluzív a vízminőség első rendű legyen. A különleges megoldások, rendhagyó formatervezés, látvány- és szórakoztatóelemek szintén nagyon fontosak, amikor elbírálják egy-egy medence minőségét. Lássunk most egy kis ízelítőt a világ legjobbjai közül!

Szexi és exkluzív – hancúrozásra hív a legjobb
A legjobb kültéri magánmedence ez az üvegcsoda lett. Az egész hatalmas uszoda teljesen átlátszó, így nem csak sportolásra és fürdőzésre alkalmas, hanem pajkos játszadozásra is, amely minden szögből jól megfigyelhető. A víz alatti világítás csak még jobban kihangsúlyozza a látványt, nem véletlen, hogy a hálószoba csupán egyetlen lépésre van. A körülzárt, gondozott kert, és a melegséget árasztó fa padló csak fokozzák az intim hangulatot. Tökéletes választás ahhoz, hogy az előjáték már fürdésnél elkezdődjön.


Elegáns és szuperelőkelő – csak a leggazdagabbaknak!
Hasonlóan intim és exkluzív a belső medencék legjobbja is, ahol leginkább a méregdrága luxus érvényesül. A fehérmárvány és a víz kékje tökéletes harmóniát alkot, az L alakú medence lehetővé teszi, hogy akár a kertre néző üvegablakok fényárjában lubickoljunk, akár visszahúzódjunk a félhomály sejtelmességébe. A medence melletti pihenőrész minden kényelemmel felszerelt, és az üvegfalakon keresztül akár lopva megleshetjük kedvesünket úszkálás közben.


Cápákkal egy vízben – sokkoló és izgató

A Golden Nugget hotel Las Vegasban a leghátborzongatóbb fürdőző helyet építtette meg. A csodálatos, arany színekben pompázó, szökőkútszerű medencében egy külön akvárium kapott helyet középen, amelyben cápák úszkálnak. A törhetetlen biztonsági üveg ellenére a cápákkal egy medencében időzni meglehetősen izgalmas és izgató is egyben – az adrenalin szint emelkedésével együtt fokozódik a kellemes borzongás, amelynek legjobb levezetője egy kis hancúrozás, hiszen a fantasztikus látvány, a csobogó víz, a fények és a remek koktélok igen erősen hatnak az érzékekre. Csak ínyenceknek!


Előkelő luxus az ókor jegyében
A legelegánsabb szállodai fürdő a párisis Ritz hotelben található. A római mintára készült teremben minden a luxusról, az eleganciáról és a fényűzésről szól. Márvány, mozaik, freskók, oszlopokkal körülvett medence. Itt kizárólag a világ elitjével találkozhatunk, ha vagyunk annyira szerencsések, hogy közéjük tartozunk, és bejuthatunk ebbe a pazar, palotának is beillő terembe. A személyzet a legfinomabb, előmelegített törölközőkkel gondoskodik kényelmünkről, a szolid, aranyszínű fényár, a szobrok, a hatalmas kettős lépcsősor a lehető legjobban kiemeli a fürdő tökéletes szépségét és kivételes méltóságát.A nagy kékség bűvöletében

A kültéri szállodai medencék közül a legszebb kilátással minden bizonnyal a ravellói Hotel Caruso-é rendelkezik. Amalfi városa fölé, egy sziklára épült a szálloda és a medence is, benne úszkálva úgy érezhetjük, könnyedén a semmibe zuhanunk, vagy éppen a fellegekbe emelkedünk. A fűtött víz kellemesen meleg, a látvány lélegzetelállítóan pazar. Talán ezért is kedvelt üdülőhelye a legnagyobb világsztároknak. Ebben a medencében Greta Garbo és Jackie Kennedy is megmártózott előttünk. Pancsolás közben a szemünk előtt válik egyé a láthatáron az azúrkék tenger és a felhőtlen itáliai égbolt.Az ördögnek is van saját medencéje, ha bátor vagy, kipróbálod!

A természet alkotta medencék legvérfagyasztóbbja a Viktória-vízesés Ördög úszómedencéje nevű képződménye, ahol az év egy bizonyos szakában a mélybe zuhanás veszélye nélkül mártózhatunk meg. Az élmény semmihez sem hasonlítható. Alattunk másodpercenként több millió köbméter víz zúdul alá, a robaj mindent betölt, a hatalmas víztömeg természetfeletti ereje lenyűgöző. Aki vállalkozik erre a fürdőzésre, az készüljön fel élete legsokkolóbb élményére. Az adrenalin sokk felejthetetlen, a körülöttünk lévő érintetlen természet maga a földi paradicsom.

HarmoNet tipp: Turbózd fel magad! A legdurvább adrenalin bombák a világon! - Veszélyes? >>

Japán, a gigantikus tengerpartja és csúcstechnológiája
Japánban nem egy medencét, egy egész mesterséges tengerpartot építettek fel. A hullámzó víz, hófehér homokos part, a pálmafák, az enyhe szellő mind egy gigantikus kupola alatt található. A speciális, óriás méretű kádban egy valóságos tengert rendeztek be, annak minden veszélye nélkül. A víz sem sós, és az élmény felejthetetlen, és teljesen veszélytelen. Nincsenek cápák, sem csípős sünök, medúzák, éles kagylóba sem lehet belelépni. A hatás annyira valódi, hogy egy idő után észre sem lehet venni, hogy mindez mesterséges, a természet tökéletes utánzata.


Végül a rekorder – vitorlással a medencében
Végül meg kell említeni a legnagyobbat, a 8 nektáros gigamedencét. A Chilében épült 1300 méter hosszú medencében még vitorlázni is lehet. A víz kristálytiszta, minden szögből lelátni az aljára. A világrekord méretű medence már nem sokáig tartja első helyét, a gyártó cég, a Crystal Lagoons már megkezdte Egyiptomban a még nagyobb, 8,8 hektáros mesterséges óceán kialakítását a Vörös-tenger mellett. A páratlan építészeti alkotás lenyűgöző látvány, a rekorder medence elkészültekor azonnal a világ legújabb csodájaként kezdték emlegetni.

HarmoNet tipp: Megdönti saját rekordját az óriásmedencéket építő cég >>

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6588 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x