Divatos kínzóeszközök helyett mutatós kényelem
Címlap / Szépség-Egészség / Divatos kínzóeszközök helyett mutatós kényelem

Divatos kínzóeszközök helyett mutatós kényelem

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mióta áprilisban kezdődik a nyári meleg, már ebben a tavaszi hónapban felmerül, kéne egy új szandál, papucs. Sokan eleve csak a külső alapján választanak lábbelit, egyedül a divat a meghatározó szempont a választásnál. Az ortopédusok örömére azonban már azok száma is egyre gyarapodik, akiknél a kényelmi, egészségügyi szempontok dominálnak, de persze ők is szeretnének mutatós, szemrevaló darabokat viselni a meleg hónapokban. 

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a jó választáshoz és melyek az idei év divatos darabjai, ebben segítünk most olvasóinknak!
Alapvető követelménye a kényelmi lábbeliknek, hogy talpbetétjük ergonómiai kiképzésű, boltozatos legyen, azaz megfelelő emelést biztosítson a talpnak, ne egy teljesen sík felületre feküdjön a talp.
A választásnál tehát vizsgáljuk meg a betét kiképzését és anyagát is, az ideális talpbetét minden esetben valódi bőrből készült!


A szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy a jó cipő könnyű, ezt a legegyszerűbb felismerni, elég, ha kézbe vesszük a darabot és érezzük, hogy pillekönnyű vagy lehúzza már a kezünket is, nemhogy a lábat egy egész napos rohangálás során.

HarmoNet tipp: Tavaszi zsongás - Divattanácsok átmeneti időre >>

Nem hagyható ki a felsorolásból a helyes méret kiválasztása sem, a kényelem érdekében vásárolt nagyobb méret éppolyan rosszat tesz a lábnak, mint a túl kicsi. Ha bizonytalan, inkább kérje az eladó segítségét! Azokban a boltokban, ahol igazán minőségi papucsok, szandálok kaphatók szakképzett eladók várják a vevőket.

Sokaknak problémát okoz az is, hogyan vásároljanak olyan nyári cipőt, amit munkahelyre éppúgy viselhetnek, mint egy délutáni sütizésre a barátnőkkel. Ma már ez sem okozhat gondot, van olyan cég, aki mindezeket a szempontokat figyelembe véve tervezi cipőit.


Érdemes tehát körülnézni a piacon és okosan választani, jelen vannak már igen magas színvonalú, szép darabokat gyártó cégek Magyarországon is!

HarmoNet tipp:
Cipőmánia - régi sztárbetegség. Neked hány topánod van? (Képekkel) >>

A több évtizedes múltú, lábbeli specialista német gyártó, a Berkemann például jó szívvel ajánlható mindazoknak, akik kényelmet, egészséget, divatos darabokat keresnek,
és azt szeretnék, hogy a megvásárolt cipő, papucs, szandál még évekig szolgálja őket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x