Kinyalnád a hamutartót? Undorítóak-e a dohányos csajok
Címlap / Szépség-Egészség / Kinyalnád a hamutartót? Undorítóak-e a dohányos csajok

Kinyalnád a hamutartót? Undorítóak-e a dohányos csajok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A nem dohányzó pasik véleménye szerint bizonyára igen. A dohányosok számára szintén lehet, hogy nem a legvonzóbb egy dohányzó nő, de nekik nincs igazán jogalapjuk beszólni. Tény, hogy amíg az 1900-as években még alig-alig lehetett dohányzó nőt találni, az utcán dohányzás pedig a bunkóság csúcsa volt, addig mára, alig 100 év elteltével a helyzet gyökeresen megváltozott. 

Ciki-e a cigi?
A kamaszoknál egyáltalán nem – sőt, náluk az az igazán menő, aki tud cigit szerezni, és aki rá is gyújt. Egy bizonyos életkor után, amikor már a trend-wellness témák kerülnek a női érdeklődés homlokterébe, bizony nagyon ciki lesz. Ám aki már kiskamaszként kipróbálta és rászokott, annak rettentő nehéz lesz ettől a korai szakaszban megtanult rossz magatartási mintától és ettől a testi függőségtől megszabadulni. Ha egy átlagos óvodást megkérdezünk, már az is tudja, hogy a dohányzás káros az egészségre, hogy a cigi ölhet – ám eltelik 5-6 év és ugyanez az óvodás rá fog gyújtani. Az aktuális kutatások szerint a gyerekek már egészen korán, akár 11 (!) éves korukban rágyújthatnak, és 13-14 éves korukra függővé válhatnak.

A csók, meg a szájszag - büdös nővel nem jó!
Nem! A méregdrága slim cigi sem kevésbé büdös, mint a kapadohány. Legfeljebb trendibb a doboza, mint a gazdaságos márkáknak. A férfiak többsége – még a dohányosok is! – egyetértenek abban, hogy a hosszútávon futó barátnő inkább legyen egészséges, ne dohányozzon. A dohányzás okozta szag a hajat büdössé, a ruhát áporodott szagúvá, a szánkat pedig „csikkbili szagúvá” teszi. Senki nem szívesen nyalogatja a hamutartót. A dohányosokkal csókolódzni pedig ilyen érzés.

HarmoNet tipp:
Nikotinnal a stressz és az agresszió ellen >>

A leszokás menő! Okok, hogy ne gyújts rá többé:
  • A menő női szórakozási formák, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek is a dohányfüsttől mentes életmódnak kedveznek inkább – edzőterem előtt, női csoporton, vagy spirituális előadás szünetében cigizni ciki!
  • A dohányzó munkaerő kevésbé kelendő. (Gyakran a két egyenlő esélyű ember közül a nemdohányzót veszik fel.)
  • A dohányzó nő azt a tudat alatti üzenetet küldi a férfiaknak: - nem leszek jó anya, és egészséges társ melletted, mert a cigarettával veszélyeztetem magam és születendő gyerekem egészségét.
  • A dohányzás a munkahelyek többségéről ki lett tiltva – a hideg, vagy éppen rekkenően meleg, esetleg esős utcán, vagy valami rémes félreeső helyen bagózni nem valami nagyszerű.
  • A napi cigid árát félretéve számold ki, milyen vágyadat valósíthatod meg egy év alatt? Ha 365 napon át félreraksz egy doboz cigire való összeget (mondjuk napi 670 Ft-ot) akkor egy hosszú és messzi utazás árát takaríthatod meg – közel 245 000 Ft jön össze. Megéri?HarmoNet tipp:
Ha a kismama dohányzik >>

Füstbe ment tervek

A dohányzásról való leszokáshoz nagyon erős leszokási szándék kell. Ha ez nincs meg, akkor nem megyünk semmire! Érdemes a leszokásnál orvosi – pszichológiai segítséget kérni, és új rituálét kialakítani a dohányzáskor megszokott mozdulatsorok helyett.

Képek: Piqs.de

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x