A gyógyulás útja előtted van - csak rá kell lépned!
Címlap / Szépség-Egészség / A gyógyulás útja előtted van - csak rá kell lépned!

A gyógyulás útja előtted van - csak rá kell lépned!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Amikor 2007-ben először olvastam az Új Germán Medicináról, Dr. Hamer német orvos felfedezéséről, ami a feje tetejére állította az orvostudományt, azonnal azt gondoltam, hála Istennek, többé nincs mitől félni, nincs miért aggódni. 

Meggyógyulunk!
Annyira kézenfekvőnek, érthetőnek és egyszerűnek tűnt, hogy nem értettem miért is nem terjed, mint a futótűz? Hogyan lehetséges, hogy emberek milliói még csak hallani sem hallottak róla, vagy ha hallottak sem „ébrednek” fel, és a legtöbben kételkedve vagy elutasítóan fogadják.

A háttérben levő és nem alábecsülendő gyógyszeripari érdekeken túl, rájöttem, hogy nem ez a legnagyobb akadály. Az ép elmével rendelkező ember életével földi hatalom nem rendelkezhet. Ez igaz is. De hoppá! Megvan a bibi. Mi van akkor, ha a „hatalmasok” akik tudják az igazságot, csalnak? Mi van akkor, ha becsapják az embert? Nem nehéz, hiszen akkor is könnyen sorba állnak, amikor félelmet ültetve tudatukba a kozmikus hatalom büntetésével riogatják őket. Elhitetik velük, hogy Isten, - aki életet teremtett, aki a szeretet világát adta valóságunk világaként és a Jólétet, a boldogságot kaptuk ajándékba természetes állapotunknak, szabad akaratunk mellé, - ítélkezik felettünk, és képes lenne büntetést szabni ránk. Elhiszik, mert félnek a felelősségtől. Nem mernek szembenézni az igazsággal, azzal, hogy Isten büntetése saját érzelmeik bosszúja. 

George Orwell szavai jutnak eszembe: Az univerzális csalás időszakában, ahol az ember elválasztva van saját identitásától, az igazság kimondása forradalmi cselekedetté válik. Az igazi forradalom a tudatosság forradalma! Csakhogy a tudatosság a lélek ellenállását válthatja ki. Az elme teljes bezáródását, mert a szembenézés az igazzal, mindig is megrendítő.


Amikor az ember egyértelműen és bizonyítottan találkozik azzal a felismeréssel, hogy saját sorsa a saját kezében van, megrémül a felelősségtől, és inkább megértés nélkül, vakon engedelmeskedve, vagy a félelemtől hajtva inkább rábízza döntéseit valakire. Ezzel pedig eldobja magától azt az Isten adta lehetőséget, hogy a teste betöltse vele született feladatát és meggyógyítsa önmagát.

Dr. Hamer felfedezése, az Új Germán Medicina egy megtapasztaláson alapuló, szigorú természettudomány -, megalkotója bebizonyította, hogy a betegségek igazi gyökere, a specifikus emlékekből származó megoldatlan érzelmi töltet. Az átélt érzelmi megrázkódtatás mértéke a betegség súlyosságát, az érzelem fajtája pedig a betegség helyét határozza meg testünkben. Minden betegségnek biológiai értelme és célja van, vagyis megmenteni életünket a fajfennmaradásért.

HarmoNet tipp: Az EFT csodálatos hatása az emberi szervezetre (Laboratóriumi fotókkal!) >>

Minden alkalommal, amikor az ember élete folyamán olyan konfliktust él meg, amelyben az alábbi jellemzők egyidejűleg vannak jelen, akkor és csakis akkor az agy, egy vészhelyzet kezelő biológiai különprogramot indít be, túlélésünk érdekében. Ez a Dirk Hamer Szindróma (DHS).

Tehát:
  • Ha helyzetünket drámainak éljük meg, ami súlyos érzelmi megrázkódtatást vált ki belőlünk.
  • Ha váratlanul történik és nincs lehetőségünk felkészülni rá.
  • Ha az érzelem erősebb mint minden más értelmes magyarázat.
  • Ha önmagunkban éljük meg és állandóan ezen töprengünk.
  • Ha helyzetünk nem tűnik megoldhatónak.

Gyógyulást pedig, kizárólag csak a felmerült probléma megoldásával elért teljes lelki megnyugvás állapotával érhetünk el.


Egy probléma biológiai szempontból csak akkor lesz megoldott, ha ezeket az emlékeket már nem érezzük súlyos érzelmi tehernek. Amint ez megtörténik, agyunk azonnal kiadja a parancsot sejtjeinknek és testünk a gyógyulás útjára lép. Betölti vele született feladatát: Meggyógyítja önmagát.

Minden betegség tehát, egy átélt súlyos érzelmi megrázkódtatás következtében létrejövő kiegyensúlyozatlanság lelki, agyi és testi szinten. Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy egyes helyreállítási szakaszok, különös tekintettel a helyreállítási szakasz közepén fellépő epileptoid krízisre, veszélyesek lehetnek és kockázatokkal jár. Éppen ezért minden beteg embert minden eszközzel támogatni kell abban, hogy ezt a fázist sikeresen átvészelje.

Az Új Germán Medicinának csupán 5 biológiai természettörvénye van, melyekkel bármely tetszőleges kórtani eset szigorúan természet-tudományosan reprodukálható. Ezt 1998-ban a szlovákiai Trnava egyetemén demonstrálták és hatóságilag is megerősítették.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6314 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x