Szénhidrát-bújócska - alattomos kalóriák a tányérodon...
Címlap / Szépség-Egészség / Szénhidrát-bújócska - alattomos kalóriák a tányérodon

Szénhidrát-bújócska - alattomos kalóriák a tányérodon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Kedves ismerősömmel beszélgettem a minap. 50-en túli nőről van szó. Kb. 30 éves rendszeres dohányzás után végre leszokott káros szenvedélyéről. Tudjuk, hogy a legtöbb szenvedélybetegségek közül szinte a legnehezebb a cigarettáról leszokni. Ismerősöm egyik napról a másikra letette azt. Az arca kitisztult, lehelete finomabb lett, bőre nem bűzlött a cigarettafüsttől, ruhájába nem ivódott bele a kátrányos szag. 

A jó hír mellé, sajnos párosult az ekkor megjelenő rosszaság is! Ő is azon kivételek közé tartozott, kik a cigaretta letétele után meghíztak.

Kb. 5-10 Kg-mal többet is mutatott a mérleg nyelve.
Minek tetejébe még a változókor is elérte Őt. Hosszú ideig tartó szenvedések közepette, mit az okozhat, közel 2-3 év után végre átlépte a küszöböt és megszabadult menstruációjától.

A menopausa tüneteit gondolom sokan ismerik már, olvasóink közül. Mik a következők lehetnek: - kedvetlenség, - levertség, - álmatlanság, - melegségérzet, - ingerlékenység, - figyelmetlenség, - HÍZÁS, - evés és nem evés…

Nem volt elég a cigaretta miatti plusz 5-10 Kg felszedése, azok még tovább gyarapodtak. Mára már 15-25 Kg pluszra tornázta fel magát!

Ismerősöm azóta folyamatosan próbál megszabadulni feleslegétől, hiszen igen kényelmetlenül érzi Magát a bőrében. Nem szokta meg a nagy hurkás hasat, vastag karokat, hónalja alatt kitüremkedő hájréteget, zsírcsomókat és párnákat a testén.

Akaraterő, kitartás, motiváltság  és tudatosság híján diétája mindig kudarcba fullad.
Cigaretta letétel, menopausa ide, vagy oda. A felszedett plusz Kg-okat minden esetben lehet korrigálni! Ki kellőképpen elszánt és tudatos, annak eddig sikerült!

HarmoNet tipp: Edd magad soványra a helyettesítő étrenddel! Főzés nélkül! >>

Mit kell ehhez Tenni?

Ismerősöm tárolója és hűtője tele van:
 • cukros házi őszibarackdzsem
 • cukros házi torma
 • cukros, enyhén cukros, light és diétás joghurt
 • cukrozott, sózott felvágott
 • cukrozott mártások, öntet
 • cukrozott csokoládé, édesség
 • cukrozott keksz
 • cukorral issza kávéját, teáját
 • cukros karamellaital
 • cukros, sózott konzervek
 • cukros üdítőitalok
 • cukros rágó
 • néha kedve támad inni némi turbó diétás fogyasztóport is, amiről mint kiderül nem is tudja, hogyan kell azt fogyasztani. Erről a következő cikkemben írok bővebben.

Kedves olvasóim, mindezek láttán, ki az, aki még csodálkozik azon, hogy ismerősöm nem tud megszabadulni felesleges kilogrammjaitól? Én egyáltalán nem csodálkozom! Őszintén nem. Ezeket az élelmiszereket mind ehetné, de cukormentes, természetes ízekben.


Én csak a cukormentes házi barackdzsemet vagyok képes megenni, vajon Te képes vagy rá? Megbírnád enni a a gyümölcs sűrítményt a maga saját zamatos íze miatt, ami a valódi, tényleges ízvilága? Ha mindenki, de ha legalábbis legtöbben visszaszoknának a régi ízekre, feltalálnák az ételek valódi értékeit, sokkal kevesebb lenne a beteges, szenvedő, kínoktól gyötrődő ember.

Nem kell messzire menni, csak nézz vissza a még most is élő 70-80... éves öregre. Nézd meg Ők mit esznek, mitől egészségesek.
Mit esznek és mennyit mozognak, vagy mozogtak korábban.

HarmoNet tipp: Magas vérnyomás-, cukorszint, elhízás - a metabolikus szindróma >>

Élj természetesen és boldogabban! Ez az egyszerű kis dolog a titok nyitja.
Nem kell, hogy ételeid különböző ízfokozókkal, adalékanyagokkal, tartósítószerekkel… tömd tele. Csak él természetesen!

Zsemlye Zsanette
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x