Mindig egye tele magát a fogyókúrázó! Szakértőnktől!
Címlap / Szépség-Egészség / Mindig egye tele magát a fogyókúrázó! Szakértőnktől!

Mindig egye tele magát a fogyókúrázó! Szakértőnktől!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Így szól egy figyelemfelkeltő cikk az olvasóhoz, melyben a fogyókúrázó dietetikus szakember tanácsait olvashatja a sikeres fogyókúráról. Véleményem szerint ez az állítás nem igaz. Miért? 

Mert ha mindig teleeszed Magad, az magával vonzza a túlevést, hasfaltágulást, a későbbi fáradtságot, ami a hosszú emésztés következményeként alakul ki. Egyetlenegy hasznos oldala van, ha a fogyókúrázó egészséges, a vércukorszintet gyorsan meg nem emelő étellel tömi tele Magát, hogy nagyon későn fogja Magát ismét éhesnek érezni. Előfordul, hogy annyira teleeszi Magát, hogy a vacsorát teljes ki is kell hagynia. Nem is csoda, hiszen a rengeteg táplálék utójja még mindig ott kering a gyomrában.

Továbbá, ha valaki ennek tetejébe még ezek után is jól feltölti Magát ismét, beindul a meg nem emésztett táplálékok erjedése, és rothadása. Aminek még további káros következményei alakulnak ki. Ilyenek a puffadás, bélgörcsök és szelek, böfögés.

Javaslom, tehát, hogy inkább egyen 2 – 3 – 4 – 5 alkalommal a fogyókúrázó naponta, annyit amennyi éppen jólesik Neki, míg el nem éri a túlevést. Tápláléka mindig tartalmazza az alap élelmiszereket, melyek a zöldség – gyümölcs, gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak és olajai.

Önvédelemből fogyott le 68 kilogrammot!
Halálfélelem fogta el a másfél mázsás nőt. Fájtak a lábai, éjszaka fulladt, súlyfeleslegétől már nagyon szenvedett. Bár sokan kételkedtek az addig mindig csak egyre jobban és jobban hízó nőben, Ö mégis, fél év alatt, havi 10 kilókat adott le és így lett mára a 150 kg-os nőből 80 kg körüli.

Kedves olvasóim, ez számomra abszurdum!

A fogyókúrázók állandóan csak fogyasztanak. „Most fogyókúrán vagyok” , hangzik el a már megszokott kijelentés. Az illető személy meg csak egyre jobban terebélyesedik.  Tisztelet a kivételnek!

Hogyan kell kivédened, hogy Te még véletlenül se kerülj ebbe a helyzetbe?
A választás mindig a Te kezedben van! Te vagy az, ki az egészséges, vagy a hizlaló ételt választod, mozogsz, vagy nem mozogsz, megeszed, vagy nem!

Ha le akarsz fogyni, semmi olyan nem létezik, hogy: „De csak most, de csak egy kicsit ebből, de csak ma, holnap majd koplalok..." És a többi és a többi.

HarmoNet tipp: Fokozatos fogyás - 9 örök szabály >>

Ha valaki igazából, rendes fogyókúrát tart annak saját érdekében kötelessége betartani a diéta által előírt szabályokat! Miszerint, elsősorban szüksége van arra, hogy a fejében igazán elszánja Magát, eldönti, hogy márpedig azért is megcsinálja. Erős, kitartó, motivált, és céltudatos lesz mindvégig. Egy minőségibb életmódra kell átváltania. És ami a két legfontosabb dolog, elsősorban, betartani a fogyókúrás diétát, valamit a rendszeresen végzett sport!

A sportot sosem késő  elkezdeni!
Néhány panasz már oly régen kíséri az embert, hogy úgy érzi, úgysem lehet megszűntetni. Ezért azt el sem mondja az orvosának. Ilyenek a magas vagy alacsony vércukor és vérnyomásingadozási tünetek, székrekedés, levertség, fáradékonyság, nemtörődömség, lustaság, enerváltság, negatív világnézet, bezárkózottság… 

Milyen kérdés vetődik fel legelőször az átlagemberben és az orvosban? Hogyan tudják a tüneteket elmulasztani, milyen gyógyszert írjon fel a páciensének?

STOP! Sosem késő elkezdeni!
Hogy mit is? Egy minőségibb életre való váltást.

Mi is ennek az alapja?
Gyógyszerek helyett válaszd: Elsősorban térj át egy minőségibb életmódra, tehát válts életmódot, és a mindig hangoztatott - egészséges táplálkozás és a rendszeresen végzett sport

Előtted áll az élet, focizni akarok az unokámmal, látni szeretném a gyermekeim gyermekeit, szeretném megcsinálni a kinizsi 100-ast

Célok, célok, célok. A Te céljaid, amiket szeretnél elérni?
Sok táplálékkiegészítőt forgalmazó termékes cégek által feltűntetett, jól bevált, az embereket hatékonyan megcélzó marketing és reklámfelhívásait így is olvashatjuk. A hiszékeny olvasó, az emberek többsége ezt el is hiszi, és gyorsan vesz is egyet a termékből. Nem törődve azzal, hogy az valójában jó is e Neki, vagy sem, vagy még tovább megyek, valódi-e a termék? Csak veszi, mert attól reméli céljai elérését. Legyen az fogyasztó, zsírégető, vitamintabletta, a célok elérését mégis attól fogod várni.

Fittebb leszel, ha ezt a vitamint szeded! Lefogysz, ha ezt szeded! Csökken a vérnyomásod, vércukorszinted, ha ezt szeded! Jó lesz a hangulatod, ha ezt szeded! Egyél rosttablettád!

HarmoNet tipp:
Fogyás egészségesen - fitt finomságok gabonákból (Mintaétrenddel!) >>

És még sorolhatnám a többit. Van kinek oly súlyos a problémája, hogy Neki valóban szüksége van némi kiegészítőre, előfordul, hogy egy nagyon erős hatóanyagra is. A termékpiac választási palettája mára már hatalmassá nőtte ki magát. A vásárló szinte azt sem tudja melyiket válassza a bajára. Mert legszívesebben megvenné az egész kínálatot!

Mielőtt megvennéd, tegyél egy másik, természetesebb próbát is:
Gyógyszerek helyett válaszd: Elsősorban térj át egy minőségibb életmódra, tehát válts életmódot, és a mindig hangoztatott - egészséges táplálkozás és a rendszeresen végzett sport.

Zsemlye Zsanette
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3567 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x