Gáz van az orvosoknál!
Címlap / Szépség-Egészség / Gáz van az orvosoknál!

Gáz van az orvosoknál!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A jelenségnek az "orvosi gáz" nevet adták, amely már 5 éve otthonában szolgálja ki az elsősorban dohányzás okozta légzésnehézségekkel küzdő betegeket. Nem véletlen, hogy olyan szempirítóan előkelő helyünk van a világranglistán a dohányzás okozta betegségek s elhalálozások terén, ha még istápoljuk is őket, s mindent megteszünk értük, minél jobban érezzék magukat. Ez nagyon gáz! 

Köztudott, hogy a dohányzás hatalmas bevételt jelent az államnak. Csak sejteni lehet, de az is épp elég, milyen szövetkezések mennek itt a háttérben. De hogy ne csak az állam gazdagodjon meg, hanem a gyógyszeripar is, különféle termékeket fejlesztenek, bevallottan speciálisan dohányzásból kifolyólag súlyos légúti betegségekben szenvedő emberek számára. Érdekes…

Egy hazai gázkészülékeket forgalmazó vállalat azonnal közölhető sajtóanyagukon vastag betűvel van szedve: Többszázezer krónikus tüdőbetegen Magyarországon oxigénterápiával segít. Ha pedig nem ingyen állítják elő a különféle orvosi és gyógyászati célú gázokat, gázkeverékeket, akkor bizony itt sem segítségről van szó, hanem arról, hogy ez a magát dicsfényben úsztató cég is szépen meg akarja magát szedni a dohányzásból.

Hazánkban a dohányzók magas aránya miatt mintegy 400-500 ezren szenvednek légzési nehézségektől, légszomjtól. Őket "segíti" az oxigénterápia.

HarmoNet tipp: Kinyalnád a hamutartót? Undorítóak-e a dohányos csajok >>

Kíváncsian várjuk, hányan fognak elmenni eztán is egy-egy egészségnapra égő cigivel a szájukban, de van egy tippünk, hogy nem sokan. A sok nemdohányzó majd győzködi egymást, milyen kártékony is a dohányzás. A probléma, hogy a dohányosokhoz azonban el se jut a sok idétlenebbnél idétlenebb nikotin-ellenes reklám, újságcikk, felhívás, stb. Alapból hárítják a dohányzás káros hatásaival foglalkozó sajtótermékeket. Élnek a kis világukban, füstölnek, mérgezik a többi ember életterét… és persze saját magukat is mérgeznék, de immár otthoni körülmények közt is gond nélkül fenntartható oxigénterápiával is segítjük őket!!!

ZKZ
Kép: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x