A sör, amitől a férfi sarokba boázik, a nő pedig kéjesen...
Címlap / Szépség-Egészség / A sör, amitől a férfi sarokba boázik, a nő pedig kéjesen sikongat

A sör, amitől a férfi sarokba boázik, a nő pedig kéjesen sikongat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

A sör - klasszikusan nem túl nőies műfaj. Azonban a cukiságok legkeserűbbike látott napvilágot a BECK’S jóvoltából: Sör Hello Kitty színekben. 

Pizza és sör. Te még mindig a HarmoNetet olvasod, ami női magazin, nem tévedtél el semmiféle fickóknak való lapra. A pizza és a sör ugyanis Hello Kitty–s ami önmagában is megér egy kis gondolkodást.

Képzeljétek el, amint életetek párja nézi a meccset, és bármit – ismétlem: AKÁRMIT – mondanál neki, egy elcsámcsogott „ahammm”-mal felel, majd az egyik ismétlésnél kiszól neked, hogy ugyan hozzál már egy kis sört a hűtőből. Képzeld el, ahogy ezt a palackot a kezébe nyomod!

Hogy milyen lehet az íze ennek a sörnek? Inkább édeskés, vagy keserédes, mint a magyar valóság? Vajon jól csúszik-e a pizzára? (Természetesen a Hello Kitty alakúra?) Erről fogalmunk nincs. Azt viszont tudjuk, hogy ez az a sör, amitől magára valamit is adó macsó legény ívben a sarokba hány.

HarmoNet tipp: Hello Kitty profin sminkel >>

Hello Kitty sört minden sportnézés közben sörpocakját vakaró fickónak, aki a távirányító kapcsolóján a hüvelyk ujját erősíti nap mint nap! (Hazánkban még nem kapható!) Imádod a Hello Kitty termékeket és más cuki cuccokat?

A brands.hu oldalon te is találhatsz magadnak megfelő holmikat!

HarmoNet tipp: Hello Baby Kitty - szédületes szülészet >>

Mivel a brands.hu zártkörű klub, csak a meghívott, regisztrált tagok rendelhetnek. Az alábbi linken most Neked is lehetőséged nyílik, hogy tagja légy az exkluzív klubnak:
www.brands.hu/harmonet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x