Évről-évre ránctalanul - Az örök belső szépség
Címlap / Szépség-Egészség / Évről-évre ránctalanul - Az örök belső szépség

Évről-évre ránctalanul - Az örök belső szépség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Keressük a harmóniát, a békét, vágyjuk mélyen a nyugalmat, szépek, kívánatosak szeretnénk lenni és ennek érdekében már számos szépítkezési praktikát megtanultunk. Ismerjük a fehérneműk varázserejét, a női trükköket, azt, hogy hogyan legyünk csábító démonok, vad, szexis asszonyok, szelíd kiscicák. Szerencsések vagyunk, hiszen számtalan alkalom, módszer kínálkozik arra is, hogy magunkkal törődjünk, önismeretileg fejlődjünk.  

Önismeret

Ugyan jól kiismerjük magunkat a külső csinosítás trükkjei között, de a bennünk rejlő értékek, nőiségünk - melyek a belső szépséggel vannak kapcsolatban - kibontása igazi kihívás számunkra.

Nem könnyű ez nekünk és nem véletlenül van ez így, hiszen nőiségünk kibontása nem egy hétvégi kurzus, hanem belső munka és egy életen át tartó folyamat. Viszont e munka gyümölcseinek nem csak saját magunk, hanem mások is örülhetnek.

Talán éppen ezért is kell körültekintőbben bánnunk  a belső szépséggel, több és másfajta figyelmet fordítanunk rá.Mit tehetünk azért, hogy e szépséget kibonthassuk?

Először is be kell, hogy lássuk, hogy sajnos megfeledkeztünk és újra és újra megfeledkezünk róla. Figyelmünket leköti a külső dolgok sokat ígérő, bár legtöbbször tartalmatlan kínálata, a hamisan kialakított kép magunkról, és a konfliktusok, a problémák, a nehézségekkel való értelmetlen küzdelem, a nincs időm csapdái és az „engem hagyjanak békén, egyedül akarok maradni” hárítása. Mégis innen kell elindulnunk és ezzel együtt, hiszen az, amit keresünk, mindezen keresztül vezet bennünket mélyebbre, a magunk belső világába.

Ha a belső szépség, természetes nőiségünk kibontása a cél, akkor bizony máshogyan kell gondolkodnunk magunkról
, hogy megértsük, többek vagyunk az önsajnálat, a sérelmek, az apró-cseprő problémák felemlegetésénél és a panaszkodásnál.

Legyünk derűlátók, hiszen az óperenciás-tengeren és az üveghegyen is túl, kincseinket rejtő belső birodalmunkban, ott ragyog a belső szépség, valódi értékeink, nőiségünk őrzője. Ha innen, e valódi minőségből merítünk és nem a hamis vágyak, hamis szerepek fárasztó, energiarabló és múlandó varázsából, akkor mi magunk is szerethetőbbé, szeretővé válunk, melynek következtében emberi kapcsolataink örömtelibbé, párkapcsolatunk bensőségesebbé és mindennapi életünk kiegyensúlyozottabbá válik.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4623 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x