Teszteld a bőröd, mennyire száraz!
Címlap / Szépség-Egészség / Teszteld a bőröd, mennyire száraz!

Teszteld a bőröd, mennyire száraz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Minden bőrtípusnak szüksége van hidratálása, azonban nem mindegy, hogy bőrünk speciális igényeit milyen típusú termék elégíti ki a legjobban. Ráadásul a kor előrehaladtával a bőr egyre nehezebben tartja fenn természetes egyensúlyát, így fokozott odafigyelés és hidratálás válhat szükségessé. 

Ne feledjük, bőrünk ellentétben életünk többi tartozékával, valóban életünk végéig elkísér Bennünket, így megérdemli a megfelelő gondoskodást.

Az alábbi teszt kitöltése segít abban, hogy meghatározd bőrtípusod!


Amennyiben a legtöbb válaszod…
kategóriába esett, az bőrtípusod normál. A normál bőr sima és rugalmas. Képes arra, hogy saját hidratáltságát megtartsa. Válassz könnyed hidratáló termékeket, hogy támogasd a bőr természetes védekezőképességét, így az mindig friss és puha maradhasson!

kategóriába esett, akkor az bőrtípusod száraz. Ha végigsimítod bőröd, kissé érdesnek, durvának és feszesnek tűnhet. A száraz bőr jellemzően kevés faggyút termel, és ezért képtelen hosszabb távon megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Használj naponta legalább egyszer gazdag, tartalmas bőrápoló terméket, hogy helyreállítsa bőröd nedvességtartalmát!

kategóriába esett, akkor a bőrtípusod extra száraz. A bőröd érdesnek, cserepesnek, esetleg repedezettnek látszik. Az extra száraz bőr nem képes előállítani saját nedvességtartalékait, ezért intenzív hidratáló termékek használatát javasoljuk - legalább naponta egyszer.

HamoNet tipp: 6+1 hatásos tipp a hidratált, szép bőrért >>

Ha két kategóriában is azonos számú választ jelöltél meg, akkor a bőrtípusod valószínűleg változik az évszakokkal. Olvasd el mindkét kategória jellemzőit, hogy megtaláld a bőröd számára fontos tippeket, tanácsokat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x