Prána gyógyítás © Choa Kok Sui nyomán
Címlap / Szépség-Egészség / Prána gyógyítás © Choa Kok Sui nyomán

Prána gyógyítás © Choa Kok Sui nyomán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Az érintés nélkükli energia gyógyítás tudománya és művészete. Alternatív gyógymódok ma már nem tabu témák, épp ellenkezőleg: nemrég bizonyosodott be az európai unió által vegeztettet tanulmány révén, hogy a nem konvencionális gyógymódok igen keresettek és a jővőben is értelmesen kiegészítik a hagyományos orvoslást.  

Az érintés nélkükli energia gyógyítás tudománya és művészete. Alternatív gyógymódok ma már nem tabú témák, épp ellenkezőleg: nemrég bizonyosodott be az európai unió által vegeztettet tanulmány révén, hogy a nem konvencionális gyógymódok igen keresettek és a jővőben is értelmesen kiegészítik a hagyományos orvoslást.

Sok alternatív gyógymód az életenergia, az úgynevezett "prána" (Szanszkrit), "Chi" (Kína), "ki" (Japán), elvein alapszik. A Prána, az életenergia, az az erő ami mindent életben tart. Nélküle nem létezik élet.

Choa Kok Sui prána gyógyítása egy természetgyógyászati ág kidolgozott tudománya és művészete. Alapjául a kozmikus életenergia törvényeinek tudása szolgál.

A Prána minden élőlényben jelen van és része a levegőnek a napnak és a földnek. Lényeges, hogy felismerjük, hogy a test egy önmagát regeneráló organizmus mely a halott anyaggal szemben képes önmagát meggyógyítani. A prána gyógyítás alapelve az életenergia átadása. Ezáltal lényegesen megnő az öngyógyulási erőnk és a gyógyulási folyamatok annyira felgyorsulnak, hogy úgy tünhet mintha "csoda" történt volna.

A Prána gyógyítás a kínai orvoslás és más távolkeleti ezoterikus gyógyítási tradicióra és irásra épül. Ez egy világos és szisztematikus technika melyet könnyű elsajátítani és kimondottan hatékony. Mindenki akiben jelen van a segítés akarata, türelemmel és rendszeres gyakorlással relativ rövid idő alatt elsajátithatja ezt a módszert.

Alapja a prána gyógyításnak a láthatatlan energia test ismerete. Ezt a világító energia testet a tisztánlátók már idők óta érzékelik és általánosan "aura" néven vált ismerté. Ez az energia tér nem más mint a fizikai testünk finom energia hasonmása. Az életenergiát ez az energia test veszi fel és osztja szét az egész szervezetben.

Helytelen táplálkozás, stressz, negatív gondolatok és felhalmozódott érzelmek beszennyezik és károsítják ezt az energia testet. Ebböl keletkeznek a fizikai test megbetegedései. A prána gyógyítók számára a "beteg" és "piszkos" energia ugyanúgy létezik mint az orvosok számára a baktériumok és a virusok.

A prána gyógyításnál a fizikai test érintése nélkül elöször az aurában található elzáródásokat és prána felgyülemléseket távolítjuk el. Ezek után irányítjuk a friss energiát az érintett területekre. Ezáltal segítjük és felgyorsítjuk az öngyógyulást. Az energia test álapotának javitása legtöbbször azonnal érezhetö a fizikai testben. A prána gyógyítás nem természetfeletti vagy paranormális hanem egyszerűen a természet törvényein alapszik.

Az utóbbi időkben sok nyugati országban ismerté vált a fülöp szigeti Choa Kok Sui gyógyító által nagy sikerrel használt és tanított módszer. Fontos megemlíteni, hogy a prána gyógyítás nem helyettesíti a klasszikus orvoslást hanem kiegészíti.

Choa Kok Sui hosszú éves kutatási és gyógyítói tevékenysége alatt együtt dolgozott orvosokkal, gyógyítókkal és tisztánlátókkal. Így dolgozta ki azt a világos és szisztematikus technikát, melyet mindenki megtanulhat. Ehez szükséges egy átlagos koncentráció képesseg, nyitottság, egy bizonyos mennyiségü kitartás és az az akarat, hogy csatornájává váljunk az isteni gyógyító energiának. Choa Kok Sui könyvei minden világnyelvre lelettek fordítva és általa kikébzett tanítók oktatják a prána gyógyítást világszerte.

A magas minősége ennek a világszerte jogvédelem alatt álló rendszernek azáltal van biztosítva, hogy az prána gyógyítást oktatók kikébzését Choa Kok Sui általl alapított "Institute for Inner Studies Inc." felügyeli. A prána gyógyítás legfontosabb ismereteit tanfolyamokon lehet elsajátítani. Tanfolyamot végzettek egy eredeti "Institute for Inner Studies Inc." Manila, fülöpszigetek, oklevelet kapnak.

Az emberiség spirituális fejlödése során kialakul egy belső vágy ara, hogy egészségessé, egésszé és teljessé váljunk. A gyógyulás folyamata nem csak fizikai és lelki szinten, hanem jelentős részben energetikai szinten történik. A prána gyógyítás ehez mutat egy utat.

Magyarországon a prána gyógyítás oktatásával Choa Kok Sui mester Elke Póczát, egy németoszági prána gyógyítót és óktatót, bízta meg. A "Prana Hungary Bt." rendszeresen szervez prána gyógyítási tanfolyamokat magyarországon. Erdeklödésüket és kérdéseiket is szerettelttel várjuk.


Elke Pócza

Prana Hungary Bt.
Szojákné Pócza Barbara
2053 Herceghalom
Menta köz 2
(0630) 952 3934
(0623) 312 493
www.pranichealing.hu
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 10687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x