Szépülésünk titkai
Címlap / Szépség-Egészség / Szépülésünk titkai

Szépülésünk titkai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-07

Régi vágya minden nőnek, ősidők óta, hogy még szebb, vonzóbb legyen és főleg, hogy az idő múlása a legkevesebb nyomot hagyja - lehetőség szerint- -a külsején. A mai nő számára számtalan lehetőség kínálkozik erre, éppen ezért nagyon nehéz a kozmetikai eljárások és készítmények útvesztőjében Ariadne fonalára lelni.  

 

Rendezvénynaptár
Régi vágya minden nőnek, ősidők óta, hogy még szebb, vonzóbb legyen és főleg, hogy az idő múlása a legkevesebb nyomot hagyja – lehetőség szerint- -a külsején. A mai nő számára számtalan lehetőség kínálkozik erre, éppen ezért nagyon nehéz a kozmetikai eljárások és készítmények útvesztőjében Ariadne fonalára lelni. Először is talán vegyük szemügyre, mi is a kozmetika célja, feladata, egyáltalán miben segíthet. A kozmetika hatásköre a bőr szépítése, bizonyos szépséghibák kezelése, kendőzés stb. Elsősorban preventív módszer a bőr jó állapotának megőrzése szempontjából.

A szépséghibák, amelyeken a kozmetikus segíteni tud, a következőek:

-pattanásos, aknés, problémás bőr
-szőrnövési rendellenességek, arcon, végtagon
-pigmentációs rendellenességek, különböző pigmentfoltok
-napfény okozta károsodások
-testkezelések (fogyasztás, cellulitis, /narancsbőr/ kezelése
-kötőszövet feszesítés, rugalmasítás
-testfelület, bőrszépítés (dekoltázs, mell, has)

A kozmetikus feladata a szépséghibák kezelésén túl a szépítés is. Ez lehet kendőzés (smink) a nappalitól, az esküvői illetve a báli sminkig. A mai nő számára már van azonban lehetőség a tartós szépségre is. Ez az ún. Permanent Make UP, amely a szemöldök, a szemhéj és a száj tartós sminkelését teszi lehetővé 3-5 évre.
Fontos része a kozmetikának a bőr regenerálása, idősödő hölgyek bőrének kezelése. A lehetőségek száma ezen a területen is elég széleskörű.

A mostantól induló cikksorozat egy-egy témakört jár körbe, kozmetikus tanácsadónk mesél a kezelési eljárásokról, azok hatékonyságáról és az otthoni bőr ápolókrémekről.

Kraupa Márta kozmetikus természetgyógyász

 
 
[ 3175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x