Téli vitaminpótlás az ápolt kezekért
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Téli vitaminpótlás az ápolt kezekért

Téli vitaminpótlás az ápolt kezekért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A kéznek alapvetően durva bánásmódban van része. Hiába a vastag kesztyű és a sok kence-fice, a kéz bőrétől a detergensek elvonják a vizet és a természetes zsírtartalmat, száraz, vörös, repedezett kézfej az eredmény. Oda neked selymes puhaság.  


Rendezvénynaptár
A körmök gyorsabban száradnak

Amikor a kézfej bőre egészséges, akkor a pórusok tiszták és világosan láthatók. Ha száraz, akkor töredezetté válik a bőr, az elhalt hámsejtek eltömítik a pórusokat, amelyek útját állják még a természetes hidratálási folyamatoknak is. A kézápolás első lépése a heti kétszeri bőrradírozás, amely a kacsókat ismét simává és puhává varázsolja. Nem könnyű betartani, de minden kézmosás után ajánlott krémezni. Olyan ápolókrémet válasszunk, amelynek tubusán feltüntetik: kéz- és körömápoló, mivel nemcsak a bőrnek, hanem a körmöknek is hidratálásra van szükségük, ugyanis tízszer gyorsabban száradnak ki, mint a bőr

Olívaolajos kézfürdő

A bőr első számú táplálója, és a töredezett, vékony köröm megmentője a langyos olívaolajos kézfürdő. Öntsünk akkora lábasba olívaolajat, amelynek alján a kezünket elfektethetjük, majd langyosítsuk, és tartsuk benne kezünket 3-4 percig.

A diéta titka 

Az első tanács, ha bármilyen probléma van a körmökkel, akkor diétázni kell! Általánosan elfogadott tényként könyvelik el, hogy a zselatin gyógyítja a gyenge körmöket, ez azonban téves nézet. A körmöknek fehérjékre van szükségük, a zselatin pedig nem teljes értékű fehérje. A kénben gazdag ételek, mint a tojássárgája kiváló vitaminpótló, a zsírtalanított májtabletta is megteszi ugyanezt a hatást. Naponta egy multivitamin tabletta vagy B-vitamin komplex, vagy fémkelát tabletta és népi kézkrém csodákat művel. Meglátod, mindenki a te kezedre fog pályázni. 
 
 
[ 2869 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x