Colon-Hydroterápia-vastagbélmosás
Címlap / Szépség-Egészség / Colon-Hydroterápia-vastagbélmosás

Colon-Hydroterápia-vastagbélmosás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

A krónikus székrekedésben szenvedőknél, az emésztési problémák esetén, a ma oly divatos népbetegségnek számító candidatis fertőzéseknél népszerű terápiás módszer. Gyors, látványos és nagyon hatékony. Ez a módszer a Colon-hydroterápia, magyarul a vastagbél kitisztítása. Nagyon kedvelt manapság, mivel segít megszabadulni a salakanyagoktól.  

A krónikus székrekedésben szenvedőknél, az emésztési problémák esetén, a ma oly divatos népbetegségnek számító candidatis fertőzéseknél népszerű terápiás módszer. Gyors, látványos és nagyon hatékony. Ez a módszer a Colon-hydroterápia, magyarul a vastagbél kitisztítása.

A terápia után beállított diéta hasznos lehet a megfelelő bélmozgás visszaállításában, a hydro-colon terápia is divatos manapság, mivel segít megszabadulni a salakanyagoktól.

A terápia egy steril, szagtalan zárt rendszerű, fájdalommentes művelet, mely a köztudottan fontos vastagbél regenerációját végzi el. Ismerjük a vastagbél szervezetre gyakorolt fantasztikus visszahatását, pl. az immunrendszer esetében. Azonnali jótékony hatást gyakorolunk az immunrendszerünkre, ezáltal az egész szervezetünkre.

Nem csupán beöntésről van szó, hiszen a beöntésnél – bár annak hatásai is kedvezőek – jóval mélyebbre hatoló, ellenőrzöttebb módszer ez.

A számtalan jótékony hatása közül néhány:
Méregtelenítés elősegítése, candida burjánzás, élősködők eltávolítása, nyáktalanítás és hasmenés vagy éppen székrekedés megszüntetése, gyógyítása. A lerakódott méreganyagok tisztulása folytán kellemes mellékhatásai például a bőrszövetek minőségének javulása, a vitalitás fokozódása, a szép bőr kialakulása, pattanások megszűnése, fogyás, vagy hízás, attól függően, hogy a beteg súlyfelesleggel, vagy éppen hiánnyal élt-e korábban. A végtagok, perifériák vérkeringése helyreáll, különösen a „hideg láb jelenség” megszűntetésében van szerepe.

A gyökércsakra nyitása –lelki mellékhatások
A vastagbél tisztítása egyben a gyökércsakra nyitása is. Az emberi kapcsolatok, - köztük a párkapcsolat is – javulhat. A javuló emésztéssel az ételek ízeit is jobban fogjuk élvezni. Az anyagi helyzete is sokban javulhat annak, aki a gyökércsakráját tisztíttatja.

Kiegészítő terápiák
A terápia magában kevés, kiegészítő terápiájaként érdemes más méregtelenítő módszereket alkalmazni. Javasolt a szaunázás, ami bőrön keresztül méregtelenít, a különböző vízkúrák, a napi folyadékbevitel megnövelése, akár a duplájára, főleg gyógytea és forrásvíz formájában. Méregtelenítő diéták, módosított táplálkozási minták – szakember tanácsára – egyénre szabottan végzendők mellette.
A gondolatok tisztítása a káros stressz csökkentése életünkben szintén fontos kiegészítője ennek a kúrának. A colon terápiát a képzett terapeuta ajánlására havi 1-2 alkalommal érdemes végezni, a napi, vagy heti gyakoriság ellenjavallt, vagy a megfelelő orvosi esetekben indokkal végzendő.

Váraljai
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 10873 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x